Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Gavroche

A placki?
Czy placki serowo-jajeczne się liczą? :D

Blackend

A komu chce się placki pichcić jak wygodniej chleb kupić? ;)

Gavroche

administ

Gavroche

Kupić można też bloczek żółtego sera, kawałek schabu czy paprykę, jako spód do kanapek. :D
To o co kaman?
W Biblii kazali?

administ

A zrozumiesz to "opty"-malnego, co mu "na Kwaśniewskim szkodzi"? :shock: :lol:

Blackend

Chodzi o to, że bez chleba żyć się nie da.  :D ;)

administ

Gavroche

Przecież to niesmaczna tektura! :?
No chyba, że ze smalcem...

barja

Wykłady optymale.... Przed laty w Radomiu, miał się odbyć wykład lekarza optymalnego. Wynajęto salę, rozplakatowano akcję na mieście. Sala była pełna, reszta ludzi stała na korytarzu, po czym okazało się, że lekarz optymalny z ważnych powodów nie dojechał. Jakie to były powody, organizatorzy być może wiedzieli, reszta nie. W ten sposób skutecznie leczy się ludzi z zainteresowania tematrm.

administ

A to teraz jest odwrotnie, chętnych do wystąpień od metra, tylko publika nie dopisuje... ;)

Gavroche

administ

Gavroche

MariuszM

Siema melduj sie ,dla doba Optokracji ;) i wolnosci wyboru.... :lol:

Gavroche

Nie mam na razie takiej potrzeby, ale podczytuję czasem z konta mojej połówki. ;)

MariuszM

Trzymasz reke na pulsie , to dobrze ;) Jak cos rzuc mnie kolo ratunkowe,tylko nie w glowe,bo utone jeszcze ;)

Radzio

Cytat: Malgosia w 2015-02-21, 13:01:38
Cytat: renia w 2015-02-21, 12:34:05
I kto to ma robić?  :roll: I tak będą mieli do niego pretensje, że coś zrobił nie tak... :?

Renia podaj mi przykłady, kiedy zrobiono prawidłowo i za to byla krytyka. Może czegoś nie zaobserwowalam. Takie uogólnianie to czysta propaganda; komu i czemu ma służyć może odpowiesz. 

Uogólnianie to elementarz dyplomacji, może wypaczać. Znaczy, ma wypaczać! :D Na szczęście prawidłowo stosowane ... ŻO świetnie to reguluje. :lol:

Ksiądz z ambony po wszystkich leje, znaczy kropi. To przykład dyplomacji w zasadzie komuszej, tyle że ta pojawiła się całe wieki po Mu Maluśiemu. ;) mumu

Radzio

Cytat: Gavroche w 2015-02-21, 14:17:13
A placki?
Czy placki serowo-jajeczne się liczą? :D

Rozumni od nich zaczynają żyć, a  na przykład "gupki" od ... budyniu. :lol: :lol: :lol: niuniu