Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2015-03-31, 19:23:39
:lol: :lol: :lol:
Aaa, jeżeli samiec, to nie da się go popędzić, a jeżeli do tego czystej wody, to spławiać też potrafi. :D iiiii :lol:
Byle nie zimnej, bo wtedy - klaczka. ;)

Gavroche

Radzio

Jarek

Radzio

MariuszM

Gavroche

Cytat: Jarek w 2015-03-31, 20:53:57
Pan zieba kto to taki ? :shock:
Zgoogluj sobie Jerzy Zięba + medycyna naturalna. ;)

Radzio

Diogenes z Synopy

https://www.youtube.com/watch?v=7eaFjjZgXQA     nr 15

tematy streszczenie  ( kto nie chce oglądać :) :

-raki mózgu w Sakramento wzrost o 1000 %  - 30 lat    - podejrzane wi-fi i komórki ,

polski lekarz je leczy ,

- lekarze podają w konspiracji   vit  D 3

-  podziemne leczenie w szpitalach metodami   bez procedur ,

( z procedurami zaszczepiają cukrzycę 1   ! )

- Zięba dostał cynk od onkologa jakiegoś , że na raka mózgu dla dziecka stosuje się chemioterapeutyk, który nie pokonuje bariery  krew - mózg   --  ups !  ale z procedurami

-  bigfarma   wymyśliła podobno szczepionkę na cholesterol  !!!

Zięba  - nie chcę ale muszę ( zastapić akademie medyczne w szkoleniu lekarzy  - akurat popieram :)

taka refleksja mi naszła , jak przeciętny zjadacz mrożonego rumuńskiego chleba   nie odróżni  węglowodanu od białka w pokarmie ( zresztą po co mu to ? )  , to co dopiero ma kupić jakieś skomplikowane lampy do leczenia raka mózgu i je stosować , czy bawić się w chiropraktyka ?

Jarek

Pan Zięba jest odpowiednią osobą ,prawdziwy hamerykanin .Ale ulga dla katujących się ŻO,można nawet na 5 wio wskoczyć ,a póżniej do Zięby po witaminki,bajka i udogodnienia dla oziębłych.

Mirek

Obejrzałem kilkanaście filmików z panem Ziębą na Youtube. Zmęczył mnie trochę i już tam nie zaglądam.
Pamiętam jak mówił, że sam żywi się Optymalnie.
Nie spodobał mi się jednak lekceważący ton, gdy mówił o dr Kwaśniewskim.

Diogenes z Synopy

Cytat: Mirek w 2015-06-16, 12:44:03
Nie spodobał mi się jednak lekceważący ton, gdy mówił o dr Kwaśniewskim.

nie słyszałem ,   wręcz chwalił ,    mówił,  że lekarze na pewno  niedługo będą odszczekiwać co na niego mówili .

Gavroche

Jarek

Pan Zięba jest na ŻO? Nie poczułem ,ale pracy nad sobą nigdy nie za dużo.

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-06-16, 16:34:27
Łykasz witaminy czy ocet do nosa wpychasz? :D

ocet piłem z 5 dni ,  nic ciekawego.    witaminy łykam w nerkach , mózgu, sercu i wątróbce .

Nie jestem z nim komitywie . Ze specyfików jedynie co, to  sprzedawałem kiedyś Alveo . Nie jest złe w smaku ;-)     .  Jestem gdzieś  na dole piramidy :)   ,więc małe pieniążki.

Cytat: Jarek w 2015-06-16, 16:46:08
Pan Zięba jest na ŻO? Nie poczułem ,ale pracy nad sobą nigdy nie za dużo.

chyba był, teraz  brzuszek widać złapał  .

Jarek

Jak można w tak beznadziejny sposób powielać wiedzę, Dr Jana Kwaśniewskiego ,to trzeba mieć tupet.

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2015-06-16, 16:57:15
Jak można w tak beznadziejny sposób powielać wiedzę, Dr Jana Kwaśniewskiego ,to trzeba mieć tupet.

też tak pomyślałem, ale on powiela wielu autorów, jest oczytany i jakoś próbuje to połączyć w całość  :)     tylko wydaje mi się że wiele rzeczy wyklucza się wzajemnie

Jarek

No, niech nie łączy masła z margaryną bo jak stare przysłowie mówi ,byle co jesz ,byle co godosz.