Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Chłop czasu nie miał, bo zasuwał za granicą, to i jadł raz dziennie, a ten se idola zrobił i ideologię. :lol:
Młotek z główką z twardej gumy, mówię Ci Adaś, zadziała. :D

Zyon

:lol: :lol: :lol:

No, bo najgorsi sa fanatycy, co se wzora i idola robia wzorem malpy :D Tak mu  sie "ŻO od początku kojarzyło się ze zjeść i pojeść " ze zaczal zrec tahini z oliwa i szpinakiem i sie zatuczyl. Pisze ladne, okragle zdania niczym polityk, i niczym polityk sam nie rozumie tego co pisze, kabarety wysiadaja.  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Yarosha by Admin tu nie wpuścił, choć tyle naszego, co Adaś popisze. :lol:
No i chińskiego można krztynę liznąć. ;)

administ

A dlaczego nie?
Byle chamstwa i fanatyzmu nie prezentował.  :D

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-24, 18:37:46
Cytat: vvv w 2015-07-24, 15:47:58

vs

CytatCo do chudniecia, to moge do autora tematu wspomniec ze taki problem mialem niedawno , nawet wagowo i wymiarowo niemal identycznie. Zrzucilem ok 17 kg w dosc krotkim okresie , ok 2-3 miesiecy i od tamtej pory waga stoi. Nie stosowalem zadnej wariackiej diety z jakimis rygorami, co wolno a co nie , po prostu obserwowalem cialo i tyle. Odstawilem cukier, make i produkty, slodycze etc plus niemal calkowicie mieso oprocz tzw wlasnych (nie sklepwych) dostaw.. Jedyny tluszcz jaki spozywalem w ilosciach ogomnych to olej lniany zimnotloczony plus ew oliwa z oliwek i co tam od czasu sie trafilo w pokarmie typu jajko, ryba czy sporadycznie mieso. Na pewno nie napychalem sie nasyconymi tylko wlasnie wielo i jednonienasyconymi. Do tego rozlozenie posilkow na ilosc 5-6, duzo wody, przewaga bialka nad reszta i poszlo. Nie ma jojo.

8)
No wlasnie, najpierw trzeba sobie wyksztalcic nawyki zakladajac jakis rezim dietetyczny a swiadomosc pozniej przychodzi :D Zreszta niekwestionowany guru i autorytet Adama, jego uberadmin JW kiedys przytomnie stwierdzil, ze na poczatku odchudzania sprawdza sie niemal kazdy rezim dietetyczny niewazne jakiego typu to bedzie dieta. I tak przewaznie jest :D
Wazne, co potem :D
ja też tak zrobiłem, identycznie,  tylko trochę wolniej chudłem.  W zestawieniu z wrzucaniem do śmietnika wszystkiego co popadnie, to wielki postęp.

ale to można porównać jedynie do  -  Syrenka 104 L

dieta optymalna to Mercedes

Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-25, 10:28:56niekwestionowany guru i autorytet Adama, jego uberadmin JW
Tworzenie mitologii szydzącej w czystej postaci.

Zyon

Adas daj juz spokoj, bo ci zylka peknie :D Lizales rowa niczym zawodowy kotek miseczke mleczka :D
Nie chce mi sie przytaczac tego zenujacego wlazidupstwa, bo jeszcze ktos dostanie raka oczu od czytania tych "uprzejmosci" :D
Np
CytatSkoro Pan Witold kładący nacisk na dużą podaż białka nie widzi sensu w nabiale to tym bardziej ŻO nie powinno go bronić jak jaj codziennie czy niepodległości.
:lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ciekaw jestem "odczarowania" tego cytatu, pewnie znowu źle zrozumiałeś albo wyrwałeś z kontekstu... :P

Zyon

Wszystkich nie odczaruje, ale nie chce mi sie tego tutaj wlepiac, bo Adam nabije z pincset postow, zeby to wszytsko poodkrecac  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-25, 10:53:49Lizałeś rowa niczym zawodowy kotek miseczkę mleczka
Typowy przykład tworzenia wulgarnej mitologii szydzącej.

Zyon

Och jej...tu masz gotowy wzor na donos, tylko zmien imie admina:
CytatTak żeście natrollowali, że
Wasze dochodzenie nad cyckami, w dwóch powyższych postach, umknęło uwadze moderatorów. Z tego co pamiętam to Pan Witold nie przepada za obleśnościami.

:lol:
Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-25, 10:53:49
CytatSkoro Pan Witold kładący nacisk na dużą podaż białka nie widzi sensu w nabiale to tym bardziej ŻO nie powinno go bronić jak jaj codziennie czy niepodległości.

Szermierka na złote myśli z innego forum, a proszę bardzo:

http://s17.postimg.org/3q9v4g2zj/zaorac.png
(http://s17.postimg.org/3q9v4g2zj/zaorac.png)

Jak napisał, tak orze, taki orzeł.
:?

renia

I po co to wywlekanie postów sprzed lat? Każdy ma prawo lepiej rozeznać się w sytuacji i zmienić zdanie...
Idźmy do przodu a nie cofajmy się...

Zyon

Oj Adasiu, panie ppłk-u , nie trzymasz sie watku, to nie zadna szermierka, tylko udowodnilem, ze jestes lizusem i wlazidupem, bo oponowales :D
Na Bioslone tez szorowales swoimi wasiskami buty Mistrzowi :D
Ja swoich postow z DD nie skasowalem, choc moglem usunac profil i posty, ale zostawilem dla ciebie i twojego kolegi Coolesia, zeby wam smutno nie bylo :D
Nawet wymoglem na molarze blokade edycji starych postow, bo wszyscy sobie poedytowaliscie stare posty i poupiekszaliscie historie a fink to wszystkie :D
Tak, tak, to ja pisalem wszystko co tam napisalem, nie wiem dlaczego udowadniasz, ze czarne jest czarne jak kazdy widzi, ze jest czarne  :lol: :lol:
Trzymaj sie smutasny jedynaku ;)
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: renia w 2015-07-25, 17:36:00
I po co to wywlekanie postów sprzed lat? Każdy ma prawo lepiej rozeznać się w sytuacji i zmienić zdanie...
A bo widzisz, niektorzy sie tak wstydza tego co kiedys bylo, ze chcieliby zeby tego nikt nie pamietal i jednoczesnie zgrywaja swietych. Ja nie mam z tym problemu, bylas pierwsza, ktora to zauwazyla swego czasu ;)
Work Buy Consume Die

vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-25, 17:37:01udowodniłem, że jesteś lizusem i włazidupem
,
też szorowałeś swoimi wąsiskami buty Mistrzowi

Typowe przykłady tworzenia wulgarnej mitologii szydzącej.

Zyon

Adas nudny juz jestes z tym powtarzaniem, ze prawda jest nieprawdziwa, to tak zwana przez Tomkiewiczow "bezradnosc polemiczna". No i niech tak zostanie ;)
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2015-07-25, 17:36:00

ja też zmieniłem zdanie , kiedy sąsiad nakręcał mnie na jedzenie tłuste ( posiadł zarys od 15 letniego optymalnego ) - pomyślałem, że zwariował chłop na stare lata.

Sąsiad wytrzymał parę dni. Zrozumiał, że trzeba jeść same golonki i lody ( z marketu). To już mi wystarczyło, aby nie interesować się zwariowaną dietą.

Dopiero za parę lat zacząłem sam drążyć temat ( bardzo kręta droga do celu ). I wymazywałem tony nieprzydatnej wiedzy ( właściwie - przypuszczeń, poglądów ), którą przerobiłem dążąc do finału. Błądziłem. Z natury jestem nieufny, dlatego to trwało.

renia

Ja tylko raz wcześniej (kilka lat przed rozpoczęciem przeze mnie DO) usłyszałam o "jakiejś tłustej diecie, na której się chudnie". Uznałam to za niedorzeczne i nie zaprzątałam sobie tym głowy. Aż po kilku latach coś mi kazało wpisać w Google "dieta Kwaśniewskiego"...niby nic a tak to się zaczęło... :lol: