Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:? a i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż mi...

Jarek

Cytat: renia w 2016-05-15, 08:20:11
Ano tak. Kasa szczególnie wynaturza ludzi i niszczy (ich i otoczenie). Ale na szczęście są i tacy którzy mają inne priorytety...
A to każdy bogaty mówi to samo ,i dostrzega innych co mają więcej . :lol:

Diogenes z Synopy

Cytata i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż m
daj spokój. Do Optykolegi synowa nie chce z wnukiem przyjeżdżać -  po tym jak o ''Gerberach'' zaczął ją uświadamiać i szczepionkach. I ''bredził'' o żółtkach.  Mój wujek mówi, że jestem ''psychiczny''  gdy mu poradziłem jeść jajka na tłuszczu, aby mu nogę nie obcięli  :shock:  ;-)   . Za pół roku idzie na konsultację dermatologiczną  :shock:  , a tu żyły trza przepychać. Ale ten akurat miał najbliższy termin na wizytę  ;-)  . Tak rzekł mu lekarz rodzinny. Komedia, czarna. Jak jego noga.

renia

:? Ludzie wolą "prawidłowo" umrzeć, niż "nieprawidłowo" jeść... :?

Jarek

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-15, 09:08:16
Cytata i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż m
daj spokój. Do Optykolegi synowa nie chce z wnukiem przyjeżdżać -  po tym jak o ''Gerberach'' zaczął ją uświadamiać i szczepionkach. I ''bredził'' o żółtkach.  Mój wujek mówi, że jestem ''psychiczny''  gdy mu poradziłem jeść jajka na tłuszczu, aby mu nogę nie obcięli  :shock:  ;-)   . Za pół roku idzie na konsultację dermatologiczną  :shock:  , a tu żyły trza przepychać. Ale ten akurat miał najbliższy termin na wizytę  ;-)  . Tak rzekł mu lekarz rodzinny. Komedia, czarna. Jak jego noga.
Lepiej podać adres Arkadi i ma się święty spokój  :lol:

Diogenes z Synopy

Jarek

To nie twój problem ,podajesz info i gitara   :lol:

Blackend

To jest najlepsza rada, ja też tak robię - podaję adres do państwa Suchowieckich, a reszta jest w głowie chorego.  8)
Jak na razie, oczywiście nikt nie skorzystał.  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-05-15, 12:24:18
Jak na razie, oczywiście nikt nie skorzystał.  :lol:
:lol:    
''skuteczne''. Zosia mówi, że się wprawiła już w robieniu wieńców.   8)

Blackend

Każdy pójdzie do piachu, później czy wcześniej jak wolą niektórzy. Życie ludzkie jest tak krótkie, że nie ma co się przejmować czy to będzie parę lat wte czy wewte. ;)  :D

administ

"Rozmnażanie" żywiących się wysokotłuszczowo, jest sprzeczne z interesem...  8)
Na szczęście masło jest miażdżycorodne dla kowalskych, więc moda szybko przeminie, aby jajca tanie były, a ludziom się żyło jak na to zasługują.  :D

renia

Cytat: Blackend w 2016-05-15, 13:59:02
Każdy pójdzie do piachu, później czy wcześniej jak wolą niektórzy. Życie ludzkie jest tak krótkie, że nie ma co się przejmować czy to będzie parę lat wte czy wewte. ;)  :D

Każdy pójdzie...ale lepiej żyć bez chorób i cierpienia... :roll:
Komfort życia jest istotny...

Blackend

Ale dla mnie socjalizm jest obrzydliwością I sortu i nikogo uszczęśliwiać nie mam zamiaru, bo sam też tego nie lubię. ;)  :D

Blackend

Cytat: admin w 2016-05-15, 14:01:41
"Rozmnażanie" żywiących się wysokotłuszczowo, jest sprzeczne z interesem...  8)
Na szczęście masło jest miażdżycorodne dla kowalskych, więc moda szybko przeminie, aby jajca tanie były, a ludziom się żyło jak na to zasługują.  :D

Wężykiem, wężykiem. ;)  :D

administ

Wężykiem, to jest 5*wio - najwspanialszy wymysł dietetyczny ostatnich dekad.  :D

krisp

Cytat: Blackend w 2016-05-15, 14:08:08
Ale dla mnie socjalizm jest obrzydliwością I sortu i nikogo uszczęśliwiać nie mam zamiaru, bo sam też tego nie lubię. ;)  :D

kofam socjalizm,
byłem wtedy młodziutki, uczyłem się, biegałem za dziewczynkami, piękne czasy :lol:

krisp

Cytat: renia w 2016-05-15, 14:34:03
A teraz się już biegać nie chce... :? :lol:
oczy by chciały ale w tym wieku nie wypada :(
no i gnuśność fotelowa, wieczorna zwłaszcza tyż miła :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-05-15, 14:08:08
:lol:
Jak fajnie i przyjemnie jest siebie uszczęśliwiać . :lol:
I nawet  chorych problemów już się nie słyszy  :lol: