Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

Cytat: admin w 2017-01-13, 14:08:03
Natyra się jeden z drugim ideowo "dla dobra Polski i Polaków", a później musi się tłumaczyć z gaci i skarpetek... ;) 

:lol: :lol: :lol:

administ

:shock:
Ty też dostałaś maila od "minera" z apelem do przyjaciół bractwa? ;)

administ

Bo pisze, że wszystko zaminowane i zaraz wybuchnie, więc trzeba się trzymać z daleka, jakby co...  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-02-06, 20:04:29
Jerzy Zięba o groźbach karalnych... :?
Robi się "gorąco"... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=22P4jddQEZU&feature=youtu.be
U mnie chłodno.Dlaczego gorąco? Ziębie zachciało się być bohaterem? .Ponoć ma dużo optymalnych w spadku, co świadomości nie dotrwali, to moze mu gorąco zrobią w ramach działania prozdrowotnego  8)

administ

Cytat: Jarek w 2017-02-06, 20:34:29
? .

Uważaj, bo tu po takiej kombinacji znaków rozpoznają "ukrytego" autora!  :shock:  :lol:

administ

A gdzie tam...  8)
To z prehistorycznych czasów, gdy niektórzy same "Edyty" wszędzie widzieli...  :lol:

administ

A co Ciebie interesuje, kto może mieć interes?  :lol:
Chcesz rozkręcić taki sam? :roll: ;)
A "mafia" źle się kojarzy i nie ma nic wspólnego z firmami farmaceutycznymi, które dostarczają najlepsze leki z możliwych. ;)  :lol:

Blackend

Mafia nie odprowadza podatku na sprawiedliwość społeczną, a legalne firmy farmaceutyczne jak najbardziej płacą na te biedne dzieci, które potrzebują wsparcia nie mówiąc już o przyszłych rodzicach, które też potrzebują zachęty 500+ zamiast się masturbować.  8)

Maniek

Straszna nagonka na bohaterskiego ziębę... :D
Chyba mu oglądalność spada, choć nie zdziwiłbym się, gdyby go pisowcy aresztowali, za obiecywanie gruszek na wierzbie.
I prawidłowo. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2017-02-08, 15:33:40
Ciąg dalszy "nagonki"...
Kto w tym może mieć interes?  :roll:
Na pewno mafia farmaceutyczna... :twisted:

http://kochanezdrowie.blogspot.com/2017/02/kto-sie-boi-ksiazek-jerzego-zieby.html
A dzieci warzywami i owocami podtruwają właściciele warzywniaków, bo są w zmowie z mafią farmaceutyczną. Jeden truje drugi leczy. Złoty interes . 8) 

Maniek

Cytat: Jarek w 2017-02-08, 17:15:17
Cytat: renia w 2017-02-08, 15:33:40
Ciąg dalszy "nagonki"...
Kto w tym może mieć interes?  :roll:
Na pewno mafia farmaceutyczna... :twisted:

http://kochanezdrowie.blogspot.com/2017/02/kto-sie-boi-ksiazek-jerzego-zieby.html
A dzieci warzywami i owocami podtruwają właściciele warzywniaków, bo są w zmowie z mafią farmaceutyczną. Jeden truje drugi leczy. Złoty interes . 8) 

Właśnie miałem to napisać,  ale się ugryzlem w język :)

renia

Cytat: admin w 2017-02-08, 15:47:13
A "mafia" źle się kojarzy i nie ma nic wspólnego z firmami farmaceutycznymi, które dostarczają najlepsze leki z możliwych. ;)  :lol:

Ano się zagalopowałam trochę z tym interesem... :mrgreen: :lol:

Blackend

renia

Mnie interesuje tylko to, żeby się dobrze kręcił... :lol: 8)

Jarek

Cytat: renia w 2017-02-08, 17:37:04
Cytat: admin w 2017-02-08, 15:47:13

Ano się zagalopowałam trochę z tym interesem... :mrgreen: :lol:
:lol: :wink: