Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: renia w 2017-02-08, 17:53:55
Mnie interesuje tylko to, żeby się dobrze kręcił... :lol: 8)

No pewnie, interes musi być sprawny. ;)  :lol:

administ

Blackend

administ

A Panu Ziębie można podpowiedzieć, że w żółtku nie ma wit.C bo zarodek kurzy ją sobie produkuje z glukozy - o czym już gdzieś piasłem tu na Forum. A jak kto nie wie skąd glukoza skoro jej też nie ma w żółtku, to odpowiadam, że z tłuszczu (ale nie przez zamianę octanu tłuszczowego w pirogronian, albowiem te geny są skutecznie zablokowane od pojawienia się zamkniętego układu krwionośnego, czyli od skąposzczetów w górę) i aminokwasów cukrogennych, których jest aż osiemnaście do dyspozycji, albowiem bez glukozy nie ma życia i nigdy jej zabraknąć w organizmie nie może. A cholesterolu w żółtku jest tak dużo, bo jego produkcja jest wysoce enegostratna, na co zarodek kury pozwolić sobie nie może z oczywistych względów. Ale o tym też już tu pisałem.
A Doktor ma się bardzo dobrze i wcale nie czuje się ani pognębiony, ani tym bardziej zaszczuty, jakby co.  8)

administ

Powiedziałem, aby nie było, że nie gadam... ;)
A w zasadzie napisałem...  :lol:

Jarek

Pan Zieba w mojej ocenie, to gangster od uzdrawiania, ale ważne że laski optymalne kwiczą
I niech mu będzie na zdrowie. :lol:
The Show Must Go On i tyle  :lol:

administ

To za surowa ocena.
Jeśli ktoś się stara skutecznie pomagać chorym, to zasługuje na szacunek.
A do tego Pan Zięba zawsze pozytywnie wypowiada się o Doktorze!  :D

Jarek

Doskonale wie, że Doktorem nie ma co zadzierać, bo laski przestaną kwiczeć :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2017-03-17, 11:25:30
A Doktor ma się bardzo dobrze i wcale nie czuje się ani pognębiony, ani tym bardziej zaszczuty, jakby co.  8)

Bardzo miła informacja.  :D

Anulka177

Cytat: Blackend w 2017-03-17, 17:37:58
Cytat: admin w 2017-03-17, 11:25:30

Bardzo miła informacja.  :D
Też mi się podoba ta wiadomość :) Pozdrowienia dla Doktora  :D

administ

administ

A to dopiero się okaże, jak się posłucha chociaż jednym uchem... ;)

Blackend

Pewnie będzie później do odsłuchania gdzieś w sieci.  8)