Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale faktem jest, że większość ludzi, jak zaczyna dbać o zdrowie z powodu "strachu przed śmiercią", to potrafią sobie tak dogodzić, że nawet dobre im zaszkodzi! ;)

Gavroche

Oj, weź, ja się dziś przejadłem z łakomstwa, bo tłuste pieczyste było, normalnie człowiek jak chory! :shock:

administ

:lol:
Jak się podtrawi, to trzeba ruchem tlenowym przepalić, aby nie zaszkodziło... ;)

Gavroche

Tlenowy... Wieczorem... Tylko jedno mi do głowy przychodzi, ale to jeszcze chwila, bo mi się uleje. ;)

vvv

Tłuste obżarcie okraszone węglowodanami potrafi trzymać do 3 dni zanim waga sobie przypomni jaka była i to zakładając czekanie o samej wodzie.

Czyli pech, ale na pecha nie ma lekarstwa, można go najwyżej przeczekać, a potem unikać.
:mrgreen: :wink:

administ

Cytat: Gavroche w 2018-11-14, 20:56:32
Tlenowy... Wieczorem... Tylko jedno mi do głowy przychodzi, ale to jeszcze chwila, bo mi się uleje. ;)

Ale w leniwszej wersji można też i powstrzymać się od jedzenia do czasu solidnego burczenia w brzuchu... ;)

vvv

Ale przecież jedyne co utkwiło to, że ...

CytatNie wolno godzić się, ani pocić.

:mrgreen: :wink:

administ

Jasne, ale jak homeostaza obżarstwem zakłócona, to godzić się z tym nie powinno.  8)

administ

Nic groźnego, a rozgłos dla "antyszczepionkowców" będzie super darmową reklamą!  :D

madre

Cytat: Zyon w 2018-11-08, 10:21:59
Wcale nie zareagowalem narowiscie, tylko zdziwilem sie na niewlasciwie polozony akcent.
Czy Zieba wciska suple podczas objazdow jak firmy garnki? Czy jego te wystepy sa w celu wciskania supli? Ogladalem wiele i nie zauwazylem zeby wciskal swoje suple, ale moze czegos nie zauwazylem...

Bo to wyglada troche jak w kawale z tym slynnym architektem, ktory zbudowal wiele slynnych mostow i budowli a przylapali go w kiblu z facetem i od tej pory byl dla wszystkich  tylko "pedalem"
Pewnie chciał w tandemie kontynuować budowę mostu porozumienia, a wyszedł most zwodzony. :roll:

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

A to jest bardzo mocna ochrona.  8)
Żadne sądy już niestraszne, jak się uda współpraca.  :D

Blackend

Zyon

Cytat: admin w 2018-11-16, 12:55:25
I o to chodzi, bardzo dobre posuniecie. W dodatku Tatko Rydzyk straszy pisiorow jak zbaczaja w socjalizmy. 8)
Work Buy Consume Die

administ

RafałS

renia

Cytat: admin w 2018-11-16, 12:55:25

Też mu dobrze życzę, bo "otwiera ludziom oczy"  :shock:
Pokazuje prawdziwe oblicze farmacji...

Jarek

Prawda.
Mnie się dziś oczy otwarły po umyciu okna w kuchni. Jutro pokoje, szeroko chce mieć otwarte oczy.