Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Golonka faszerowana mięsem mielonym

Zaczęty przez renia, 2014-08-13, 17:19:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Nikt jeszcze nie skomentował tego zawijańca?  :shock: :wink:
Jutro robię, tylko mielonego nie mam.  :(

Teresa Stachurska

Może tą cieńszą golonką wystarczy nafaszerować tą grubszą? Nawet bez mielenia :) 

Blackend

Cytat: admin w 2014-08-13, 20:25:17
Nikt jeszcze nie skomentował tego zawijańca?  :shock: :wink:

Jak bym zjadł, to bym opisał wrażenia, ale tak przez drut, to każdy widok wieprzowiny tylko podrażnia kubki smakowe. ;)

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2014-08-13, 20:40:56
Może tą cieńszą golonką wystarczy nafaszerować tą grubszą? Nawet bez mielenia :) 

Nie wejdzie i nieciekawe by było. To jest stary, sprawdzony, podlaski sposób na soczystą pieczeń.
I kolagenu w niej nie brak... :D

renia

Cytat: Blackend w 2014-08-13, 21:29:58
Cytat: admin w 2014-08-13, 20:25:17
Nikt jeszcze nie skomentował tego zawijańca?  :shock: :wink:

Jak bym zjadł, to bym opisał wrażenia, ale tak przez drut, to każdy widok wieprzowiny tylko podrażnia kubki smakowe. ;)

Ja w przyszłym tygodniu robię znowu, już mało co zostało... :?

renia

Cytat: admin w 2014-08-13, 20:25:17
Nikt jeszcze nie skomentował tego zawijańca?  :shock: :wink:
Jutro robię, tylko mielonego nie mam.  :(

Chyba jednak piszesz na serio... :roll:

Blackend

Cytat: renia w 2014-08-13, 21:46:13
Ja w przyszłym tygodniu robię znowu, już mało co zostało... :?

Nawet chwili wytchnienia człowiekowi nie dadzą.  :? ;)