Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sos śliwkowy do mięsa

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2014-09-01, 16:52:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

A jakie mięso byś do tego sosu proponowała... :roll:

renia

Dzisiaj kaczki są na topie... 8)

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-01, 16:54:22
A jakie mięso byś do tego sosu proponowała... :roll:
Pewno ser pleśniowy pół na pół z twarogiem  :wink:

Teresa Stachurska


administ

Mędrcy utytuowani powiadają, że czerwone jest niezdrowe!  :? :wink:

jukor

Cytat: admin w 2014-09-01, 19:18:54
Mędrcy utytuowani powiadają, że czerwone jest niezdrowe!  :? :wink:

Aaa, komuniści.  :D  :wink: