Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Kotleciki mielone z brokułami

Zaczęty przez renia, 2014-09-03, 10:49:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Do tego jeszcze te kleszcze z hameryki powinni tu zaimplantować, co to robią uczulenie na czerwone mięso, bo wiadomo, że czerwone to na raka, a jak smażone na maśle, to nawet na dwa raki!  8)

renia

Nawet na Forum jest taki co ma dwa raki... 8)

renia

Czytający z zewnątrz jeszcze to mogą odebrać jako faktyczną chorobę, a nie raki nieboraki... :? :lol:

adampio

Gavroche

adampio

Cytat: admin w 2014-09-03, 11:30:41
Za 5l 30% śmietanki czystej bakteriologicznie (dzięki czemu nie ma sraczki jak po tłuszczu "ekologicznym" od baby pod halą mirowską), płacę niecałe 48 zł z 7% rabatem po starej znajomości i lepiej, abym drożej płacić nie musiał.  8)

Taki jest sens mojej wypowiedzi.  :D

Ja place bez rabatu ( bo nie mam znajomych a od przyjaciol to tylko kopa mozna dostac  :lol:) wiec ja place 70 plz -* wiec nie zle biorac pod uwage zarobki to mysle, ze kupuje taniej od Ciebie :lol:

adampio

Cytat: renia w 2014-09-03, 10:49:53

http://optymalni.hol.es/kuchnia-optymalna.html:D

Piszesz , ze 
CytatZ brokuła odrzucam łodygę
a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!! :lol: :lol: :lol:

adampio

CytatI z czego się tak chichracie, a?

Ja sie tam nie chichram :D To wiekszy usmiech  :lol:

Zyon

Cytat: adampio w 2014-09-03, 12:20:12

Piszesz , ze 
a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!! :lol: :lol: :lol:
to nie milosc, to interes  :D
Work Buy Consume Die

renia

Piszesz , ze 

Ja odkrawam łodygę w sklepie, a tam po takie odrzuty (głównie liście) przychodzą ludzie, którzy hodują zwierzaki. I jak wyglądasz teraz? :shock:

Jazzman

Wnioskuję o nie pisanie w tematach związanych z jedzeniem, bo jestem głodny, a patrzenie na ciągle podbijany tytuł o mielonych tylko dodatkowo pobudza ślinianki...

adampio

CytatI jak wyglądasz teraz? Shocked

Zawsze dobrze tylko, ze w dalszym ciagu nieogolony :lol:

adampio

Zyon bez interesu nie ma milosci :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-09-03, 12:31:03

Piszesz , ze 

Ja odkrawam łodygę w sklepie, a tam po takie odrzuty (głównie liście) przychodzą ludzie, którzy hodują zwierzaki. I jak wyglądasz teraz? :shock:
Ale to nie Ciebie zwierzaki kochają ;)

renia

A nie pytałam się ich... :roll: :wink: Nie kumam ich mowy... :lol:

adampio

A jak rozmawiasz ze swoim pieskiem?

renia

Cytat: adampio w 2014-09-03, 12:34:29
CytatI jak wyglądasz teraz? Shocked

Zawsze dobrze tylko, ze w dalszym ciagu nieogolony :lol:

To chyba wróży ostrą zimę... :roll:

adampio

administ