Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: Zyon w 2025-09-29, 12:32:27Smalczyk alfa? Podoba mie sie  :lol:

Zachowuje się jak bojownik syjamski w swojej ławicy! ;)

renia

Dzisiaj na gęsim smalcu smażyłam placki twarogowe i były pyszne. Smalcu nie było czuć, a "wsuwali" je wszyscy (z dżemem żurawinowym 8) ), a chciałam je sobie zamrozić... :lol:

admin

:lol:  :lol:  :lol:
Placki są bardzo "zdradliwe" - pewna znajoma wegetarianka wpadła podczas pieczenia placków, zjadła najpierw jeden, później drugi i kolejne, bo "były pyszne". A później rozstrój żołądkowo-jelitowy! Przechorowała 2 dni te tłustości.  8)

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-29, 12:38:24

A to do oddzielnego sloika trzeba takiego  8)
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: admin w 2025-09-29, 19:32:35:lol:  :lol:  :lol:
Placki są bardzo "zdradliwe" - pewna znajoma wegetarianka wpadła podczas pieczenia placków, zjadła najpierw jeden, później drugi i kolejne, bo "były pyszne". A później rozstrój żołądkowo-jelitowy! Przechorowała 2 dni te tłustości.  8)

No i kolejna ofiara Diety Optymalnej. ;)

Zyon

O tak, zaraz drozdzownik zaaplikuje nalesniki z cukrem zamiast plackow i zdrowie wroci w try miga  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Cytat: Zyon w 2025-09-29, 20:56:47

Za chwilkę będzie "krytyka" kawy, (już dał na zapowiedzi) na podstawie "szkodliwości kofeiny" bo przecież, że jest jednym z tych co przebiera nóżkami, aby tylko mnie nic nie wyszło!  :lol:  :lol:  :lol:
Ale darmowa reklama im gorsza tym lepsza jest dźwigną... Dlatego podziękowanie serdeczne się samczykowi alfa należy, co czynię!

Blackend

Cytat: Zyon w 2025-09-30, 08:37:43O tak, zaraz drozdzownik zaaplikuje nalesniki z cukrem zamiast plackow i zdrowie wroci w try miga  :lol:

Wiadomo, cukier krzepi. ;)

Zyon

I z raka leczy :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Coś w stylu polewania przeziębionego zimną wodą. ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-09-30, 14:20:40Coś w stylu polewania przeziębionego zimną wodą. ;)
Na mocną gorączkę może pomóc.  8)

Blackend

A widzisz jak mnie złapałeś, bo skrótowo piszę.  8)

Tu jest przykład kolesia polewanego wodą https://pl.wikipedia.org/wiki/George_Boole  8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-09-30, 15:07:49A widzisz jak mnie złapałeś, bo skrótowo piszę.  8)

Tu jest przykład kolesia polewanego wodą https://pl.wikipedia.org/wiki/George_Boole  8)
:shock:  Jakto "dwa tygodnie". Podobno przeziębienia to "tydzień - góra 7dni".

renia

Namęczył się biedak, tyle czasu moknąć... :(

Blackend

Zaczęło się niewinnie od deszczu... ;)

RafałS

Bardzo osobliwy przypadek. Jakby o podstawach, zimnych okładach itd. nie słyszeli. O palcie/parasolu stosownym nie wspominając...

Blackend

Ludzie różne terapie stosują, od polewania zimną wodą po pieczenie w piekarniku. :(

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-09-30, 18:38:08Ludzie różne terapie stosują, od polewania zimną wodą po pieczenie w piekarniku. :(
Tiaaaak? A co skrajności mają do ogółu?

Blackend

Nic, to tylko a'propos leczenia cukrem raka.

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-30, 09:06:56
Cytat: Zyon w 2025-09-29, 20:56:47

Za chwilkę będzie "krytyka" kawy, (już dał na zapowiedzi) na podstawie "szkodliwości kofeiny" bo przecież, że jest jednym z tych co przebiera nóżkami, aby tylko mnie nic nie wyszło!  :lol:  :lol:  :lol:
Ale darmowa reklama im gorsza tym lepsza jest dźwigną... Dlatego podziękowanie serdeczne się samczykowi alfa należy, co czynię!
Moze kupi jakas zeby "obiektywnie" skrytykowac :lol:
Work Buy Consume Die