Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A u mnie wiecznie to samo, ale nie narzekam, bo to takie leciutkie śniadanko...  :D

Kryanna

Wata cukrowa na patyku? Jest bardzo lekka  :?

renia

Cytat: Gavroche w 2016-04-03, 11:19:18
Po treningu, antykatabolicznie, 6 żółtek na twardo, zagryzione kawałkiem odgrzanej karkówki pieczonej i przepite 250ml śmietanki 36%. :P

Mieszanie białek, czarno to widzę... :? 8)

Gavroche

:shock:
I to po trzykroć!
Tfu, tfu, tfu. :lol:

Na dietach roślinnych uzyskują przez mieszanie tzw. białko komplementarne, to czemu na ŻO tego nie robić?
Ja się najadam mniejszą ilością pokarmu, jak dobrze namieszam. :D

Diogenes z Synopy

10 żółtek, z pół kostki masła , dwa kartofle, trochę groszku , gałka, kurkuma, papryka ostra, nać. Obficie posypane cheddarem po uprzednim podsmażeniu. Pod gołym niebem smakowało nam.  Kapusta kiszona nie śmierdziała, bo obornik ją zagłuszył skutecznie  ;-)

renia

Co Wy z tym groszkiem tak dzień w dzień? :shock:

Diogenes z Synopy

jedną małą puszkę męczę już z tydzień albo dwa  ;-)  . Jeszcze mam na raz.  :shock:  Dobrze, że kosztowała jedynie 0.99 zł. Bo więcej nie jest warta.  8)   . Pani dietetyk mówiła, że białko z grochu jest najlepsze  ;-)

renia

:lol: Czasami lubię na przystawkę groszek z marchwewką, ale tak, żeby marchewki było więcej niż groszku... :D

Diogenes z Synopy

kupiłem dla ozdoby do jajek faszerowanych wielkanocnych.  Zosia układała po jednym groszku, na jednej połówce jajka. Dużo więc nie poszło  ;-) . A i tak ściągali  :?  ;-)

renia

To pewnie przez pół roku patrzeć na groszek Wam się nie będzie chciało... 8) :lol:
A to takie fajne białko... 8) :wink:

Blackend

U nas groszek często gości, smakuje mi niezmiennie tak samo.  :D

renia

I z czym go jecie... :roll:

Teresa Stachurska

Czasem może być do jajecznicy :) 

renia

Taki przepis widziałam na stronie http://www.stachurska.eu/?p=6268  8)

Teresa Stachurska

renia

Nie wiem...  :roll:

Teresa Stachurska

Ja chyba tak, jutro :)  Groszek trzeba kupić :) 

renia

Dobrze, że dałam Ci link do przepisu... 8) :lol:

Diogenes z Synopy

dziś dzień bez groszku ;-)

2 gofry - jeden z dojrzałym Gran Masterem z Ceko, a jeden z pasztetem ( zmielona woł wątroba, serca cielęce i słonina i doprawiona przed upieczeniem o smak orzechowo - borowikowym). Ćwiartka masła. Nać. Widelec kap i kisz.

Optykawa 30-karagen  i wielka śliwka w czoko. 

Zosia sam pasztet opyliła.  :D     I sernik do cappuccino.

renia

Wy sobie delicje zajadacie, zamiast optymalnie smalec łyżkami jeść... 8) :lol: