Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

To jakaś prehistoria bombek! ;)

renia

Cytat: admin w 2022-08-18, 14:28:06
8)
Salmonella jest zawsze groźna dla wegetarian, a dla jedzących żółtka szczególnie kacze komtakt z zarazkiem daje łagodne objawy...

Ci wegetarianie nie mają lekko... :? Muszą się suplementować (przynajmniej B12) salmonella im grozi, białka pełnowartościowego nie mają... Co to za życie? Wegetacja... ;-)

renia

Cytat: admin w 2022-08-18, 14:31:46
To jakaś prehistoria bombek! ;)

Mikołaja robiłam z wydmuszki, brodę z waty mu doklejałam, czapkę z czerwonej wycinanki, twarz kredkami lub pisakami malowałam, no lux elegancik... :lol:

admin

Kiedyś to były święta, nie to co dziś... ;)

renia

Kiedyś wszystko było lepsze... :lol: Ale jak na co dzień nie było rarytasów, to Święta, to było coś.  8) :lol: Orzechy, pomarańcze (2 szt.)  :lol: szynka, schab, ciasta, czekolada i cukierki czekoladowe...No Ameryka... :lol:

admin

Właśnie, za tow. Gierka dziennik tv informował, że "dotarł statek z cytrusami na święta", a dziś TVPiS informuje, że węgiel przycumował ... ;)  :lol:

Blackend

:lol:
Wtedy to Polska węglem stała, a teraz wstała z kolan. ;)

admin

Brak słów.  :?
I jeszcze to ma 30% poparcia!  :shock: :shock: :shock:

Blackend

No a jak. ;)
Rozdawnictwo zawsze popłaca.  8)

admin

Ale mnożenie zgnuśniałej nędzy zawsze się "rewolucją" kończy.  8)

Blackend

Nawet pisowski dziennikarz stwierdził, że legalny dodruk przez pisowców wywołał inflację.  :shock:
No ale to był dodruk na tarcze dla prywaciarzy, a nie na dzieci i dlatego tak się stało. ;)

admin

Teraz chcą z 500+ zrobić 1500+ - kto powstrzyma tych ...  :?
Przecież zaraz wódka trzykrotnie zdrożeje!  ;)

Blackend

Co to dla milionera trzykrotna podwyżka wódki? ;)

Gavroche

Omlet z 3 jaj i 2 żółtek na maśle, z masłem orzechowym i dżemem, popity śmietanką 12%(została po gościach). :D

Blackend

Gavroche

Rano. Ja piję tylko jedną, zaraz po obudzeniu. :D

admin

Nie, no na śniadanie się je muesli przecież, a nie sam cholesterol!  :shock: ;)

Jarek

Na zimnym mleku 0,5% :lol:

admin

8)
Wiadomo, "zły cholesterol" nie skacze... ;)

Blackend

3 jajka na miękko z masłem, parę plasterków salcesonu, pomidorek koktajlowy - wszystko.  8)