Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

W drugiej turze głosuję na Komorowskiego. A Ty?

Zaczęty przez vvv, 2015-05-17, 23:44:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: Maniek w 2015-05-25, 17:35:33
Cytat: MariuszM w 2015-05-25, 17:05:00
Ja jako jej  pracodawca proponuje owej pani,aby w zwiazku z nic nie robieniem oddala pieniadze kt sobie przywlaszczyla z nudow :lol:
Nie, pieniądze powinni oddać wszyscy pozostali nic nie robiący, pozostający w ukryciu (czyt. polscy parlamentarzyści). Przecież Bieńkowska jasno mówi, że jej się to nie podoba.  :mrgreen:
Masz dziwna zalete rozcienczania odpowiedzialnosci i rownania wszystkich do jednego poziomu :) Konkretny przgpadek ,konkretna kara ament

Skoro ta praca tak jej ciazyla8 lat ,mogla zrezygnowac wczesniej. :lol: Pewnie czekala no slonce peru aka tchorz Donaldinio :D

administ

Opłacało się poczekać... ;)
Teraz dostaje prawie 90tys. zł miesięcznie zasadniczej, czyli tak se jak na european businesswoman.  8) ;)

MariuszM

Ooo prowadzaca TVN sie zmienila. :D
I juz zaczyna sie deprecjonowanie nowego Prezydenta RP vide sylwetka Dudy vs "Litwina" agent-animacja sylwetki. Takie proste manipulacje ,a jakie skuteczne ehhh :/  Odebrac koncesje? :lol:

vvv

Nie mógł usłyszeć oficjalnego ogłoszenia wyników, bo braciszek zabronił w czasie procesji.
:shock:

administ

Całkowicie zrozumiałe, bo jakże tak dziękczynienie zakłócać oczywistą oczywistością.  8)

MariuszM

Biedni platformersi i pisuary :D macie przechlapane
Szczaw kontra zrodla termalne :D

vvv

Cytat: admin w 2015-05-25, 20:33:27
Całkowicie zrozumiałe, bo jakże tak dziękczynienie zakłócać oczywistą oczywistością.  8)
I to prawie w kolejną rocznicę zesłania DŚ. W sumie jakieś tam precedensy typu Gorbachev były, a jak na DD pisałem, że system można rozłożyć tylko od środka, bo wojny i rewolucje tylko zmniejszają wpływ ludzi na władzę, za to finansują finansistów, oraz handlarzy chaosu, broni i śmierci to mnie moderatory chaosu wyśmiały.
(http://www.dobradieta.pl/forum/images/smiles/cry.png)

Zyon

Cytat: MariuszM w 2015-05-25, 20:51:07
Biedni platformersi i pisuary :D macie przechlapane
Szczaw kontra zrodla termalne :D
A bo jak nie czarny to bialy musi byc :D A mozna byc ponadto po prostu :D

@ dzisiaj imc Niesiolowski malo nie eksplodowal ze zlosci u tow Olejnikowej :D  :lol:
Work Buy Consume Die

Maniek

hehe, dobra dyskusja,  :D
pożyjemy, zobaczymy...

Zasadniczo przyjmuję do wiadomości, że rząd Pis był super,
a ja jestem bezrozumnym lemingiem, towarzyszem, i utajonym ruskim agentem.  :D

MariuszM

Ogladalem,pokoj bez klamek i okien moge zasponsorowac nawet ;) nalezy sie za zaslugi :D

MariuszM

Calkiem mozliwe,ze nie rozumisz o co kaman chodzilo w tym glosowaniu,podobnie jak admin....  8)
Przeciez Prezydent nic nie moze,procz godnego reprezentowania Polski i Polakow. To nie 20 lecie miedzywojenne   :lol:

Maniek

Cytat: MariuszM w 2015-05-25, 21:54:30
Calkiem mozliwe,ze nie rozumisz o co kaman chodzilo w tym glosowaniu,podobnie jak admin....  8)
Przeciez Prezydent nic nie moze,procz godnego reprezentowania Polski i Polakow. To nie 20 lecie miedzywojenne   :lol:

Niestety rozumiem, bo pamiętam jak demoralizująca była współpraca pomiędzy prezydentem Kaczorem a premierem Tuskiem.
W końcu, to przecież Tusk z Putinem ma krew na rękach, prawda?

MariuszM

Nigdy nie mow nigdy....Ty widze wiesz lepiej,zgadlem,prawda? Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony  w prozni.... :) i dobrze mnie z tym
Pamietasz gen. Sikorskiego i katastrofe na Giblartarze?Co lo 50 latach mowia o niej historycy?
Poza tym  tak zadanym pytaniem ustawiasz sie na rowni z tymi ,kt od lat 200 dzieli Polakow.D

Tusk na pewno ma na rekach biede milionow ludzi mira,zbycha,nowaka,pendolino,sowe etc !!!!!!! :lol: Ament i Dobranoc wyborco PO co Ci to bylo :)
Tusk  powinien siedziec w UE? :D I siedzi :)

MariuszM

P. S Co moze laczyc oba zdarzenia? Wolna silna Polska?  8)

Maniek

Cytat: MariuszM w 2015-05-25, 22:26:21
Nigdy nie mow nigdy....Ty widze wiesz lepiej,zgadlem,prawda? Nie posiadam takich informacji/wiedzy,co bym mogl jednoznacznie opowiedziec sie za lub przeciew. Jestem zawieszony  w prozni.... :) i dobrze mnie z tym
Pamietasz gen. Sikorskiego i katastrofe na Giblartarze?Co lo 50 latach mowia o niej historycy?
Poza tym  tak zadanym pytaniem ustawiasz sie na rowni z tymi ,kt od lat 200 dzieli Polakow.D

Tusk na pewno ma na rekach biede milionow ludzi mira,zbycha,nowaka,pendolino,sowe etc !!!!!!! :lol: Ament i Dobranoc wyborco PO co Ci to bylo :)
Tusk  powinien siedziec w UE? :D I siedzi :)

Dobra ostatni raz się odezwę, bo "lubię" ten temat. Ja też nie posiadam informacji, posiadam tylko własny, zdrowy, chłopski rozum. Tusk prawdopodobnie ma na sumieniu o wiele więcej, i grubiej, po to się idzie w Polsce do polityki. Miętkim palcem nie jest robiony. A teza, że ma krew na rękach, nie została wymyślona przez 'lemingów', tylko chyba kogo innego? I na dzień dzisiejszy właśnie ten 'kto inny', razem z tym który od 200 lat dzieli Polaków, dzieli Polaków.

pozdrawiam

administ

Cytat: Maniek w 2015-05-25, 22:32:03
Dobra ostatni raz się odezwę,

I słusznie, bo MariuszM zachowuje się jak egzaltowana dewota spod krzyża pałacowego ziejąc nienawiścią do każdego, kto śmie inne zdanie mieć... ;) 8)
Był zamach i tyle... ;)  :lol:

administ

Pół miliona głosów zdecydowało. I dobrze, bo platformersom się należało.  :D
Może się zdążą ogarnąć do jesieni.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Najlepiej sfałszowane wybory w historii... ;)  :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2015-05-26, 09:44:08
Miejmy nadzieje, ze nie ;)

Mnie to rybka, ale niektórzy chcą dalej zarabiać uczciwie pieniądze, a nie tylko na życie. ;)