Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

madre

"Dobry czas dla Polski".
"Jutro może być lepsze".
Wszyscy są zgodni, żeby nie było tak jak było.
8) :lol:

Jarek

Blackend

RafałS

Cytat: admin w 2019-09-22, 10:08:16
Tu masz Dasna twoje zagajenie politycznego tematu dzięki czemu zaraz wątek się wspaniale politycznie rozwinął.  :lol:

Cytat: Dasna w 2019-09-21, 21:22:02
Cytat: RafałS w 2019-09-21, 21:16:34
I należymisie wypaliłyby pislandię jetami.  :wink:
Wiadomo, nic merytorycznie tylko politycznie.

Jak deszcz pada to co? Polityka?  :shock: Rany gościa. ludzie ,  :?
Dajcie  zyć . Ja chcę normalnie. Nie umiecie inaczej? :shock:
Teraz pytanie jak i ile suplementować żeby było opty i normalnie. Tzn. abym jakoś doleciał do tej cudownej  :wink: epoki zakupów wśród jetów...
https://youtu.be/nl4tINlg8ck?t=125 

Jarek

oldboy

"She's a powerlifter" a nie tam jakaś KUL turystka :)

admin

Ale jak taka pomarszczona, to zmyłkowa.  :?

RafałS

Za taką samodzielność w pislandii to żer byłby dla co najmniej kilkunastu urzędasów na dłuższy czas, a jak by sobie radzili to dziarska seniorka nie wiedziałaby czy dożyje wyjścia z łagru. Podstawa - przestępcy przestępcy nie skrzywdziliby.  8)

Gavroche

W ramach ograniczania wychodzenia, trening w domowym zaciszu:

-pompki jednorącz 5x5 na rękę
-przysiad jednonóż z odważnikiem 5x5 na nogę @ 32kg
-rwanie z dwoma odważnikami 5x5@32kg
-tureckie wstawanie 5x1 na stronę @ 48kg.

Siłownie w Warszawie w większości pozamykane. :shock:

Gavroche

Otworzyłem sobie balkon dla ochłody i robię te swoje pompki i pistolety, potem rwanie z podwójnymi odważnikami i TGU, jak zresztą i wczoraj.
Tylko dzisiaj po serniczku więcej takiej radosnej mocy jakby. :P
No i tak sobie ćwiczę i słyszę kawałki Nirvany, Zeppelinów i Purpli grane na pudło i dwa głosy...
Wychodzę na balkon, a tam siostry-sąsiadki i pryszczaty małolat, wszyscy jakieś 14-16 lat i takie klasyki sobie na balkoniku plumkają. :shock:

Pokazałem kciuk, poprosiłem o trochę głośniej i zmieniłem zdanie o dzisiejszych małolatach. :D

RafałS

Czy gdy wszyscy mieszkańcy bloku (takich ponad 50) wyjdą na balkony to będzie zgromadzenie czy nie? Bo jeśli tak to trzeba rotować, albo izolować.  :wink:

Gavroche

Ale balkony chyba są w bezpiecznej odległości, przepisowej znaczy?

RafałS

1,5m? Zależy jak mierzyć i od układu chyba. Np. od czapki do stóp powyżej itp.  :lol: :wink:

Gavroche

Ja mam ostatnie piętro, może mi nie nakaszlą. :P
Albo już przechorowałem bezobjawowo, to wsio rawno.

RafałS

Chyba że będziesz miał dobry ciąg z dołu, ale raczej już przechorowałeś na moje oko.  :wink:

Gavroche

Chciałem se testa zrobić, to się popukali w łepetyny. :lol:
Mimo, żem dobry obywatel i na wyposażenie szpitala datek dałżem.

Octaver

Cytat: Gavroche w 2020-03-17, 16:53:14

No i tak sobie ćwiczę i słyszę kawałki Nirvany, Zeppelinów i Purpli grane na pudło i dwa głosy...
Wychodzę na balkon, a tam siostry-sąsiadki i pryszczaty małolat, wszyscy jakieś 14-16 lat i takie klasyki sobie na balkoniku plumkają. :shock:

Pokazałem kciuk, poprosiłem o trochę głośniej i zmieniłem zdanie o dzisiejszych małolatach. :D
Jest jeszcze nadzieja dla naszego Narodu  :D

Jarek

Nie ma bata na Martyniuka. A Bayer Full sprzedał więcej płyt niż Zeppelin i cała reszta. :lol:

Blackend

No ale takie oczy zielone, jak tego nie polubić? ;)  :lol: