Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pytanie o Windows 10

Zaczęty przez anakin, 2015-11-28, 01:33:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

Cytat: renia w 2016-10-21, 21:54:53
Dlatego ta polityka ma takie marne skutki. Ludzie patrzą na "opakowanie" a nie na "zawartość"... :?
A "Ktoś" powiedział: "Po owocach ich poznacie"... :roll:

Akurat w polskiej polityce, to ze swieca szukac takich, na ktorych milo sie patrzy. Wyjatkiem moze byc R. Petru, R. Sikorski, W. Cimoszewicz, Belka, Balcerowicz, D. Tusk, ten fajny gej-prezydent (zapomnialem nazwiska, sorry) i tacy tam inni podobni.

Natomiast to, co sie przebija na pierwszy plan polskiej sceny politycznej to... nie wiem jak to nazwac, ale ma to cos czolowka PiS... Macierewicz, Kurski, Ziobro, Brudzinski, i wielu, wielu innych, ktorych nazwisk nie znam. Ale tez ma to cos ten nieszczesny przewodniczacy PO - Schetyna... i ten jego ulubieniec... rzecznik partii bodaj... takie chytre oczka ma. Ech. Co sie stalo z PO...

I jeszcze u Kukiza takiego widzialem, okulary chyba nosi... Na zmiane z Kukizem chyba gosci w Kawie na lawie...

anakin

I mial to tez taki koslawy krasnal (dziwnie lazil), przydupasem Kaczynskich byl... "polegl" w Smolensku. Bardzo przykro bylo mi na niego patrzec.

Maniek

Cytat: anakin w 2016-10-21, 22:19:33
I mial to tez taki koslawy krasnal (dziwnie lazil), przydupasem Kaczynskich byl... "polegl" w Smolensku. Bardzo przykro bylo mi na niego patrzec.

:D
Kato-rozwodnik z wloszczowej. Caly pis...

Blackend

Dziwne, że w ogóle przeszli na Linuksa, przecież w domu wszyscy jadą na Windowsach poza nielicznymi w granicach błedu statystycznego wyjątkami.  8)

administ

Czas na nowy system, ale kto ma go stworzyć, jak każden za darmochę chce... ;)

RafałS

RafałS

Cytat: admin w 2016-11-10, 17:48:11
Pisos.  :wink:

administ

Normalny linux normalnie by działał, a przecież tu chodzi o przejście na MS... ;)

administ

RafałS

Cytat: admin w 2016-11-10, 18:01:16
Normalny linux normalnie by działał, a przecież tu chodzi o przejście na MS... ;)
A to tym bardziej kręcą.  :wink: :lol:

RafałS

administ

Taka nazwa bardziej "chwytliwa" dla patriotów... ;)

Blackend

Pisos powinni obowiązkowo do szkół wdrożyć, tylko pingwina kaczką zastąpić aby plagiatu nie było. ;)

administ

anakin

Cytat: admin w 2016-11-10, 17:48:11

Czy potrzeba kolejnego systemu... nie wiem... Ale od jakiegos juz czasu kraza pogloski, ze Google tworzy nowy OS - nazwa robocza to Andromeda, ponoc.

Google’s Andromeda: One OS to rule them all:
http://www.recode.net/2016/10/3/13149670/google-new-os-andromeda-operating-system-chrome-android

http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/google-andromeda-everything-you-need-to-know-1329834

Blackend

I bardzo dobrze, bo konkurencja wymusza postęp.  8)

administ

Ale co to za postęp, jak w złą stronę... ;)

Blackend