Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Ostrzyce - 2016

Zaczęty przez renia, 2016-02-28, 17:41:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Źle kombinujesz. Ja podałam konkretną ilość osób, a nie miejsc w pokojach. Dużo pokoi 4-osobowych zajmują dwie osoby (głównie małżeństwa). Nie będziemy dwóch małżeństw brać do jednego 4-osobowego pokoju. :shock: :lol:
A dwuosobowych jest malutko i te w pierwszej kolejności były zajęte.
Wiem, że tak jak Ty, niektórzy chcą wpaść tylko w "gości", albo po poradę lekarską. Prawdopodobnie ma być dr Agata Płowecka. :D

Diogenes z Synopy

ostatnio, gdy byłem po poradę bo lekarz kazał mi kawałek głowy wyciąć   :roll:  ;-)

Anulka177

Co tam kawałek wte czy we wte :lol:

Mirek

Cytat: renia w 2016-05-05, 15:41:37
Źle kombinujesz. Ja podałam konkretną ilość osób, a nie miejsc w pokojach. Dużo pokoi 4-osobowych zajmują dwie osoby (głównie małżeństwa). Nie będziemy dwóch małżeństw brać do jednego 4-osobowego pokoju. :shock: :lol:
A dwuosobowych jest malutko i te w pierwszej kolejności były zajęte.
Wiem, że tak jak Ty, niektórzy chcą wpaść tylko w "gości", albo po poradę lekarską. Prawdopodobnie ma być dr Agata Płowecka. :D
No półtorej setki. Trudno będzie ogarnąć.

renia

Ja za nikogo nie odpowiadam... :lol: Tylko za siebie i niepełnoletniego syna... 8) :lol:

Mirek

Cytat: renia w 2016-05-05, 16:13:59
Ja za nikogo nie odpowiadam... :lol: Tylko za siebie i niepełnoletniego syna... 8) :lol:
A będzie ktoś z niepełnoletnią? Miałabyś dodatkowe zajęcie.  :?

renia

Mirek

renia

Mirek, a Ciebie wpisać na posiłki, czy we własnym zakresie sobie załatwisz?

Dasna

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-05, 15:43:15
ostatnio, gdy byłem po poradę bo lekarz kazał mi kawałek głowy wyciąć   :roll:  ;-)
O matko !!! :? :shock:

renia

O kaszaku pewnie pisze... :roll:

renia

Ale to w Ostrzycach chce go ostrzyc... :shock: 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2016-05-05, 20:22:15
O kaszaku pewnie pisze... :roll:
No, chyba nie o mózgu?  :shock: :?

renia

:lol: tak tajemniczo napisał... 8)

Dasna

Diogenes z Synopy

pryszcza mam we włosach i kazał wyciąć, bo nie wiedział co to.  To nie wiedziałeś, że tak się leczy?  jak coś przeszkadza lub boli to się obcina. I człowiek wyleczony.  Zmiana brodawkowa.     :)

renia

I co? Dajesz to usunąć, czy nie warto? :roll:

Maniek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-05, 21:15:42
pryszcza mam we włosach i kazał wyciąć, bo nie wiedział co to.  To nie wiedziałeś, że tak się leczy?  jak coś przeszkadza lub boli to się obcina. I człowiek wyleczony.  Zmiana brodawkowa.     :)
żółtkiem go posmaruj, albo smalcem, może przejdzie... ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: Maniek w 2016-05-05, 21:22:31
go posmaruj, albo smalcem, może przejdzie... ;)

myłem za młodu żółtkami włosy, może dlatego mam wszystkie teraz ?  ;-) 

Renia. Ten konował z włosami chciał wycinać. Nie przeszkadza mi i nie rośnie i chyba zmniejszyło się.

Czy ma ktoś jeszcze trądzik, to może podyskutujemy ? ;-)     Złotem, albo srebrem posmarować ?  :roll:  ;-)

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-05-05, 16:28:38
Mirek, a Ciebie wpisać na posiłki, czy we własnym zakresie sobie załatwisz?
Napisz mu w jakiej odległości jest Sridl, to kaszankę kupi.  ;-)