Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Ostrzyce - 2016

Zaczęty przez renia, 2016-02-28, 17:41:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

i prądy też tylko dla kuracjuszy

Jarek

Cytat: renia w 2016-05-30, 10:22:54
W "Lido" lekarz przyjmuje tylko kuracjuszy.
Reniu prywatnie też można ,tylko trzeba z szefem pogadać . :lol:

renia

Rozmawiałam, było dużo chętnych z naszej grupy, ale mówili właściciele Lido, że lekarze nie zgadzają się na to, gdyż czasu im nie starcza, nawet mają trudność z przyjazdem do arkadii. Często prowadzący Lido miesiąc przed danym turnusem jeszcze nie wiedzą który lekarz będzie przyjmował, któremu uda wyrwać się z pracy i przyjechać.

Jarek

Ja myślałem o jednej osobie . :lol:

renia

Zdradzę tak po cichu tajemnicę, że we wrześniu ma być spotkanie Optymalnych w Ciechocinku, ale jeszcze nic nie wiadomo dokładnie gdzie i kiedy... 8)

Blackend

Konkurencyjna impreza?  :shock: ;)  :lol:

administ

A jaka tam konkurencyjna, jak Renia będzie ;)
Pierwsza sobota września tam gdzie zwykle  8)

Blackend

Czyli pod grzybkiem. ;)

administ

Pod grzybkiem to są inhalacje ... ;)

Blackend

Jak w gardle zaschnie. ;)

renia

Cytat: admin w 2016-05-30, 19:32:05
A jaka tam konkurencyjna, jak Renia będzie ;)
Pierwsza sobota września tam gdzie zwykle  8)

:shock: już ustalone? A z tańcami chociaż? :shock: :lol: 8)

administ

Raczej tak, ale mnie to rybka po tańcach... ;)

renia

Mnie też nie zależy, bo na tańce można się wybrać kiedy się chce i nie trzeba jechać tak daleko. Spotkanie Optymalnych Przyjaciół do częstych wydarzeń nie należy, to lepiej się "nagadać" na zapas... :lol: 8)

Jarek

Cytat: renia w 2016-05-30, 18:54:55
Zdradzę tak po cichu tajemnicę, że we wrześniu ma być spotkanie Optymalnych w Ciechocinku, ale jeszcze nic nie wiadomo dokładnie gdzie i kiedy... 8)
A to dobre czasy nastały . Kiedyś w Ciechocinku to spotkania były tylko dla rządu OSO. :lol:

administ

Cytat: renia w 2016-05-31, 08:02:16
Mnie też nie zależy, bo na tańce można się wybrać kiedy się chce i nie trzeba jechać tak daleko. Spotkanie Optymalnych Przyjaciół do częstych wydarzeń nie należy, to lepiej się "nagadać" na zapas... :lol: 8)

Otóż to...  8)
Do tego sami zdrowi będą... ;) :D

renia

I bez konferencji. Pełen luz i swoboda... :lol: Chyba, że się coś zmieni... :roll:

renia

Po każdym takim spotkaniu, czy zjeździe, czy konferencji jestem naładowana pozytywną energią. :D Zawsze coś nowego, dla mnie ważnego, się dowiem, za każdym razem jakieś nowe postanowienia, zmiany wprowadzam... :D

vvv

Cytat: renia w 2016-05-31, 17:43:31
Zawsze coś nowego, dla mnie ważnego, się dowiem
0.8g of carbohydrates per kilogram (BMI 25) per 24h, period!
:wink:

renia

Jesteś lepszy od Kolumba... :shock: