Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

renia

"...W 2005 r. otrzymał nagrodę Ig Nobla za 34-letnią fotograficzną dokumentację wszystkich swoich posiłków..."

Chciałabym zobaczyć te fotografie. Ciekawe czym on się żywi, że tak sprawnie jego mózg funkcjonuje... :roll:

Dasna

:lol: :lol: :lol: Też o tym pomyślałam , może poddusza się w trakcie jedzenia :mrgreen:

renia

http://www.insomnia.pl/Najwi%C4%99kszy_wynalazca_wszechczas%C3%B3w__dr_Yoshiro_Nakamatsu-t649375.html

Tutaj piszą, że je tylko raz dziennie i pije tylko wodę. Przypuszczam, że gdyby jadł tylko warzywa i owoce to by o tym trąbili głośno...

WojciechS

Czym się żywi jego mózg w trakcie niedotlenienia?
Związki wysokoenergetyczne, jak widać na jego przykładzie, dają kopa intelektualnego...  :wink:

renia

Cytat: WojciechS w 2011-06-23, 10:08:48
Związki wysokoenergetyczne, jak widać na jego przykładzie, dają kopa intelektualnego...  :wink:

Ja już dawno o tym wiedziałam... :mrgreen: :lol:

WojciechS

A to dobrze!  :D

Dasna

Cytat: WojciechS w 2011-06-23, 10:08:48

Jest znane od dawna jako kop erotyczny
http://www.papilot.pl/pogotowie-erotyczne/12915/PODDUSZANIE-Dewiacja-czy-zrodlo-rozkoszy.html

WojciechS

Nie drażnić "mencizn"!  :evil: :mrgreen:

renia

Według mnie to jest dewiacją... :(

WojciechS

Ale wszyscy nie mogą być "normalni", bo nudą by powiało...  :lol:

Dasna

W mordę jeża :mrgreen:

renia

Cytat: Dasna w 2011-06-23, 10:25:53
W mordę jeża :mrgreen:

Słuszna konkluzja... :lol:

Dasna

Ale takie latające buty, albo samochód na wodę tego Nakamatsu to chętnie bym skorzystała. Mam własne ujęcie wody i polatać tyż lubię. :mrgreen:

WojciechS

A nocnika jakiegoś "na chorobę" nie wymyślił jeszcze?  :shock: :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-06-23, 10:28:52
Ale takie latające buty, albo samochód na wodę tego Nakamatsu to chętnie bym skorzystała. Mam własne ujęcie wody i polatać tyż lubię. :mrgreen:

Na profesor mówił, że sporo zarobi ten, który wymyśli specjalne plecaki z silnikiem odrzutowym lub innym, coby można lecieć, a nie stać w korkach... :roll:

renia

Nam....miało być...

WojciechS

Cytat: renia w 2011-06-23, 10:35:23
Nam....miało być...

Renia
wyloguj się, to pomoże...
Bynajmniej mnie pomogło!  :D