Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Teraz podano, że za brak powagi do Sądu.Fakt obrażała sędziego. Sama powiedziałam do p.Iwana , że za taka postawę bym ją zamknęła, ale nie myślałam , że mnie posłuchaja :? 8)

renia

Ty to jednak jesteś wpływowa... :shock: Mam nadzieję, że Lepper Ciebie nie wkurzał... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2011-08-05, 22:19:09
Ty to jednak jesteś wpływowa... :shock: Mam nadzieję, że Lepper Ciebie nie wkurzał... 8)

ojej  :(

WojciechS

renia

Ciekawe te ciekawostki... :lol:

Ta podobała mi się najbardziej:

"Kryzys wieku średniego dopada prawie każdego mężczyznę około 40 roku życia. Zdaniem Dr Kanazawy to jednak nie fakt, że mężczyzna ma lat 40 jest tego przyczyną, lecz to że 40 lat ma jego żona! "  :lol: ...biedactwa... :lol:

Dasna

Taaaak, ta ciekawostka to może rozgrzeszyć każdego faceta :lol: :lol:

WojciechS

renia

Co za problem? Przecież przeprosili... 8)

WojciechS

http://q4.pl/ "adampio" facebookowym przyjacielem q4.pl...  :shock: :D

renia

I co to oznacza?

WojciechS

Chyba będzie uprawiał kampanię wyborczą w 5 OW?  :shock: :D

WojciechS

A ja nie mam konta na Facebooku...  :(

renia

Ja mam, ale nie umiem - a nawet nie chcę - nim się posługiwać i tam "przesiadywać". Wystarczająco dlugo siedzę tutaj... 8) :lol:

WojciechS

Płaska z dobrych dzieci mnie nastraszyła, że tam wszystko potrafiom wycinngac z kompa, wiec za rada mlotszej kulerzanki nie zakladam kata tam!  :shock: :wink: :mrgreen:

renia

Jakiś Ty strachliwy jesteś... :shock: :lol: Nie wierz nigdy kobiecie... :lol: 8)

WojciechS

No kulezanka plaska to niskoweglowodanowa jest, to chyba wie co pisze?  :D

renia

To może być prawdą bo ona to wykrywa przez kiszkę, którą ma w środku.. :shock:. :lol:... :lol: