Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Blackend

Moim zdaniem nikt i nic nie zatrzyma tego procesu. Albo przyroda jak zwykle sama rozwiąże problem, albo... i właściwie też się samo rozwiąże.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-03-09, 17:33:07
Moim zdaniem nikt i nic nie zatrzyma tego procesu. Albo przyroda jak zwykle sama rozwiąże problem, albo... i właściwie też się samo rozwiąże.  :D
Ekosystem jakim jest Ziemia i Okolice, śmieje się w kułak zarówno z awarii Czarnobyla, jak i z działalności wegegreenpeace :lol:
Nie jesteśmy w stanie zrobić niczego, czego nie było i czego czas nie naprawi 8)

Blackend

Kiedyś tu wkleiłem artykuł o Czernobylu - miał być armagedon, a jest lepiej jak było, bo obecnej cywilizacji nie ma.  8)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-03-09, 17:43:12
Kiedyś tu wkleiłem artykuł o Czernobylu - miał być armagedon, a jest lepiej jak było, bo obecnej cywilizacji nie ma.  8)
Doktor miał rację, że myślenie nam nie idzie :lol:
Jest dokładnie odwrotnie niż uważamy...
Efekt cieplarniany, szczepienia, zdrowe warzywa, energia atomowa, dobrobyt itd.

RafałS

Cytat: Blackend w 2014-03-09, 17:43:12
Jak mówi przysłowie gdzie szympansów sześć... tam rodzi się dylemat promieniowanie jonizujące i powrót natury czy promieniowanie niejonizujące i ludzikowy habitat.

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Ale czego narzekać!  :shock:
Na dodatkowym roku z rakiem się lepiej wychodzi, niż na natychmiastowej legalnej eutanazji zwanej przewrotnie "leczeniem nowotworów".  :?

administ

A wariant UFO rozpatrują, czy nie biorą pod rozwagę?  :roll: :wink:

renia

Cytat: admin w 2014-03-11, 09:05:05
Na dodatkowym roku z rakiem się lepiej wychodzi, niż na natychmiastowej legalnej eutanazji zwanej przewrotnie "leczeniem nowotworów".  :?

Zgadzam się z Tobą. Tylko, gdyby to było robione w dobrej intencji... :roll:

Zyon

Cytat: admin w 2014-03-11, 09:05:05
No w sumie racja..
Work Buy Consume Die