Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: admin w 2014-03-01, 10:10:20
O właśnie!
Godzić i łagodzić, jak się da.  :D

I trwać, może kto jaki owaki przyjdzie, nie wiadomo skąd, zaradzić. :D Warto przy tym wierzyć. ;)

Ewa

Cytat: Radzio w 2014-03-01, 09:19:54
Cytat: Ewa w 2014-03-01, 08:20:11
Dajcie link, gdzie to się zaczyna. Nie chcę nic uronić. Nareszcie coś zprzyprawami ;)

Proszę bardzo. :D
http://www.youtube.com/watch?v=jBZwCfUmP_A ;)
dam ci banana

http://m.youtube.com/watch?v=jzs0GegKDCs

Radzio

Za dużo ma białka, dziękuję. :D

administ

http://zdrowie.dziennik.pl/diety/artykuly/452184,jedzenie-ma-znaczenie.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Dziennik-PL+%28RSS+-+Dziennik%29 - 5*wio lekiem na całe zło!  :D
A tu tylko żółtków, podgardlów i wiadrów smalcu chcą, a z witamin to tylko cebulę i szpinak!  :?



Gavroche

www.akademia-smaku.com.pl
Restaurator usunął ceny z menu na cały luty  :D
Zostawiało się "co łaska", podobno większość zostawiała wyżej niż wyniosłaby należność...


administ

"Co łaska" ma swoją wielowiekową tradycję!  :D  :wink:

Blackend

Ale ostatnio za niebo po śmierci coś marnie płacą, bo często jest - co łaska, nie mniej niż. ;)

administ

Bo ludziska przyzwoitość utracili z latami.  :lol:

Blackend

Zbiesili się jak nic. ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2014-03-01, 12:14:57
www.akademia-smaku.com.pl
Restaurator usunął ceny z menu na cały luty  :D
Zostawiało się "co łaska", podobno większość zostawiała wyżej niż wyniosłaby należność...
O, dzięki! :D

administ

Niewidzialna ręka "siekierkowego"...  :wink:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-03-01, 09:28:25
...
Dlatego uważam, że Twoja osławiona czynność to w tej chwili takie pitolenie po próżnicy :D
...

Po pierwsze nie moja, ja ją tylko tak postrzegam. 8)
W ostatniej części zaś w pełni to potwierdzam, bowiem w tej chwili wyraźnie to zoobaczyłem. :D

administ

Polecam na spróbowanie bardzo ciekawy szczep lactobacillus casei ssp. paracasei L26.  :D
Ser wychodzi o wyraźnym maślanym posmaku, średnia dziurka, idealny na podkład pod masło i wędlinę.
Ale ważniejsze jest to, że ponoć ser z tym szczepem uniemożliwia rozwój salmonelli, pylorii i listerii w przewodzie pokarmowym, całkowicie zabezpiecza przed awitaminozami z grupy B i ze względu na profil aminokwasowy jest wybitnie antydepresyjny.
Normalnie cymes!  8)

renia

W jakim konkretnie serze jest ten szczep bakterii?

administ

A wuj gooogle milczy?  :roll: :wink:
Jeszcze nie wiem, bo to świeży dla mnie temat.  8)
Ale jak się dowiem, to podam.  :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-03-01, 19:12:19
W jakim konkretnie serze jest ten szczep bakterii?
Dopiero będą nim krowy szczepić :D

renia

Cytat: admin w 2014-03-01, 19:15:10
A wuj gooogle milczy?  :roll: :wink:
Jeszcze nie wiem, bo to świeży dla mnie temat.  8)
Ale jak się dowiem, to podam.  :D

Wolę czekać niż szukać... 8)