Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Maniek w 2014-06-27, 07:19:58
Cytat: renia w 2014-06-26, 22:51:18
Szczyt głupoty...

e tam... jak dla mnie szczyt, ale wspaniałości, odwagi, pasji... Czysta, nieskażona głowa  :D

wspaniała sprawa, jakże im zazdroszczę:

https://www.youtube.com/watch?v=rpf25ytZ2w8

może kiedyś :?
Adrenalina, adrenalina. Potem już bez solidnej jej dawki życie staje się szare, bure. 8) Ale gdzieś , w czymś, każdy odnajduje tę swoją adrenalinę. :wink:

renia

Ktoś, kto nie ma rodziny, i swoim wypadkiem nie zrobi jej bólu nikomu, niech robi ze sobą co chce. Mając dzieci jest to co najmniej nieodpowiedzialne... :?

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-27, 08:46:29
Ktoś, kto nie ma rodziny, i swoim wypadkiem nie zrobi jej bólu nikomu, niech robi ze sobą co chce. Mając dzieci jest to co najmniej nieodpowiedzialne... :?
Podzielam Twoje zdanie , ale nie do końca.
Jest pasja. Jest cel w życiu np. osiągnięcie rekordu, pokonywanie własnych słabości. Jest coś co w duszy gra.
A co mają powiedzieć rodziny alpinistów, kierowców rajdowych, żużlowców?  Można powiedzieć- "wiedziały gały co brały". :roll:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-06-27, 08:55:04
Cytat: renia w 2014-06-27, 08:46:29
Podzielam Twoje zdanie , ale nie do końca.
Jest pasja. Jest cel w życiu np. osiągnięcie rekordu, pokonywanie własnych słabości. Jest coś co w duszy gra.
A co mają powiedzieć rodziny alpinistów, kierowców rajdowych, żużlowców?  Można powiedzieć- "wiedziały gały co brały". :roll:
8)

renia

Dzieci nie mają wpływu na "pasję" taty... :roll: :?

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-27, 09:28:43
Dzieci nie mają wpływu na "pasję" taty... :roll: :?
Tak bywa.
Stety- niestety????  :roll: To są indywidualne decyzje.

Dobre czy złe? Nie mnie sądzić, bo mój mąż ma bezpieczną (w zasadzie :lol:) pasję. Ping- pong. Jest to faktycznie jego pasja. Rozgrywki, notowania, medale , puchary, zjazdy, wyjazdy. Ma sukcesy. Jestem z niego dumna i spokojna, że krzywdy sobie nie zrobi. :wink:

renia

Twoja pasja jest bardziej niebezpieczna... :? :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-27, 09:43:21
Ażebyś wiedziała. :lol: Jak wpadnę w pasję to niech wszyscy schodza mi z drogi. :twisted: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-06-27, 09:45:46
Ażebyś wiedziała. :lol: Jak wpadnę w pasję to niech wszyscy schodza mi z drogi. :twisted: :lol: :lol:
Każdy powinien mieć konkretnego pierdolca, inaczej co to za życie? :D
Ale chyba można pasjami uwielbiać hobby pt. "nuda" :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-06-27, 09:57:08
Cytat: Dasna w 2014-06-27, 09:45:46
Każdy powinien mieć konkretnego pierdolca, inaczej co to za życie? :D
Ale chyba można pasjami uwielbiać hobby pt. "nuda" :lol:
I leżeć pod gruszą na dowolnie wybranym boku. :lol:

Zyon

Cytat: anakin w 2014-06-27, 00:57:32
[Magazyn Secret Service zostaje wskrzeszony po latach.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=86146 ]

WOW... 8)

http://ssonline.pl/

Zegar tyka.
i to jest znakomita wiadomosc. jakby przynajmniej z 50% oryginalnego skladu bylo to byloby fajnie, choc dzisiaj to stare, brzuchate dziady
ciekawe czy gulash bedzie hehe
Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: Zyon w 2014-06-27, 11:49:09
Cytat: anakin w 2014-06-27, 00:57:32
[Magazyn Secret Service zostaje wskrzeszony po latach.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=86146 ]

WOW... 8)

http://ssonline.pl/

Zegar tyka.

i to jest znakomita wiadomosc. jakby przynajmniej z 50% oryginalnego skladu bylo to byloby fajnie, choc dzisiaj to stare, brzuchate dziady
ciekawe czy gulash bedzie hehe

Ja też się kiedyś pasjonowałem tą gazetą, recenzje, opisy, instrukcje. Ale to już nie te czasy.
Jedynymi odbiorcami tej gazety będą takie dinozaury jak my. Młodzież nie zna, nie wie, nie kupi.
A części z nas tak naprawdę nie jara to już tak jak kiedyś, ażeby lecieć do kiosku po "SECRET SERVIS".
Nie wróżę brzuchom powodzenia, niestety...

Zyon

Ja mam na strychu, w 2 wielkich pudlach po starych telewizorach cale roczniki SS< Gamblerow, Swiata Gier, Bajtkow, Top Secret etc.
Bylo pare prob reaktywacji Swiata Gier i Gamblera pod inna nazwa, pamietam, ze ostro sie wtedy podjaralem i nawet korespongowalem z nimi, GameWalker sie to zwalo chyba czy jakos tak...ale po 7 czy 8 numerach zdechlo.

Sie zobaczy, mysle, ze wzieli to pod uwage, ze chca bazowac na sentymencie, gimbusiarnia i tak ma internet, bo za darmo tam maja recenzje.
W epoce powolnej smierci papierowej prasy dosc dziwne i odwazne posuniecie ale oczywiscie...pozyjemy zobaczymy.
Brak dzisiaj takiej identyfikacji z tytulem jak kiedys i tych roznych sympatii/antypatii, "gamblerowcy" nie lubili "servisowcow" czy gardzili "Cd-actionowcami" , takie tam fajne czasy...
Work Buy Consume Die

anakin

Cytat: Zyon w 2014-06-27, 14:06:16
Ja mam na strychu, w 2 wielkich pudlach po starych telewizorach cale roczniki SS< Gamblerow, Swiata Gier, Bajtkow, Top Secret etc.

Ja miałem: Top Secret, Secret Service, Click!, Reset... Ale przerosło i przygniotło mnie to podczas przeprowadzki... Wyrzuciłem wszystko jak leciało na śmieci łącznie z CD-Action i... Men's Health (tego akurat mi nie żal).

CytatBylo pare prob reaktywacji Swiata Gier i Gamblera pod inna nazwa, pamietam, ze ostro sie wtedy podjaralem i nawet korespongowalem z nimi, GameWalker sie to zwalo chyba czy jakos tak...ale po 7 czy 8 numerach zdechlo.

Bodaj w 2001 r. było też wznowienie Top Secret, po bodaj 4 numerach zwinęli interes.

Cytat: Maniek w 2014-06-27, 13:01:29
Ja też się kiedyś pasjonowałem tą gazetą, recenzje, opisy, instrukcje. Ale to już nie te czasy.
Jedynymi odbiorcami tej gazety będą takie dinozaury jak my. Młodzież nie zna, nie wie, nie kupi.
A części z nas tak naprawdę nie jara to już tak jak kiedyś, ażeby lecieć do kiosku po "SECRET SERVIS".

Nigdy więcej w domu papierowych książek czy czasopism. :| Gdyby zdecydowali się na wydawanie w wersji elektronicznej (content video -> cloud, games -> Steam), to by było fajnie.

anakin

s/na śmieci/do śmietnika/;

Gavroche

Gavroche

Żarówka, która świeci od 1901 roku:
www.centennialbulb.org
Jest w Księdze Rekordów i ma swój profil na Facie :lol:

Gavroche

Dla tych, co twierdzą, że srebra nie ma w żywności:
http://www.barwniki.cba.pl/barwniki_spozywcze/e174.htm
:D

Gavroche