Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-22, 18:59:58

https://www.youtube.com/watch?v=WAzlTWRHDLw

Raczej probiotyki i prebiotyki (a nie prybiotyki)...Ale Admin chyba trochę lepiej ode mnie się na tym zna... :roll: 8)

Gavroche

Po prybiotykach się pryka. ;)

renia

Ale prybiotyków nawet wujek Gugiel nie zna... :roll: :?

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-22, 18:59:58
Cytat: renia w 2015-07-18, 09:45:24

Trafiłam przypadkowo na ten film (bzdurny swoją drogą) ... :roll: Wie ktoś ile lat ma ta Pani drrr?

https://www.youtube.com/watch?v=VFN3dU81lGg



to jest lepsze, gliadyna i te sprawy, rozszczelnienie jelit wyśmiewa itd, chyba koleżanka tamtej, dużo o florze bakteryjnej, i najważniejsze - zna powody chorób ( na pierwszym miejscu dieta, i flora bakteryjna ).

Pani biolog.

https://www.youtube.com/watch?v=rLGc5-_Kt48&feature=player_detailpage#t=695

https://www.youtube.com/watch?v=WAzlTWRHDLw

Nie dam rady całości wysłuchać... :?

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-22, 19:01:50
wystarczy zrobić skopiuj ( link cały ) i wklej ( do pasek adresu w przeglądarce )

Nic z tego. Chyba jeszcze bym musiała się tam zarejestrować... :roll: Ale aż taka ciekawska to ja nie jestem... 8)

Blackend

Tylko trochę. ;)  :lol:

renia

ciut, ciut... 8)



administ


Jarek

Oby ratującemu ,się udało ,bo pójdzie siedzieć ,ze nie udzielił pomocy według instrukcji , A ZALECENIA SĄ BY JE PRZESTRZEGAĆ.

renia

Ilość dioksyn w żywności...  :roll:

(http://sekrety-zdrowia.org/wp-content/uploads/2015/07/dioksyny-w-produktach-1024x791.jpg")

Gavroche

Przy ognisku, na grillu czy chodząc wzdłuż asfaltówki w upały nałapiemy więcej dioksyn.
Spalanie materii organicznej, drewna, węgla wyzwala trochę dioksyn, a wielkie pożary lasów to dopiero!
Obecnie nie ma się czym martwić, chyba, że sobie podjemy dioksynek większą ilość na raz, ja Juszczenko. ;)

vvv

Jasne przesłanie, chemia, jaka chemia, nie ma się co przejmować.

Najważniejsze by unikać jak bolesnej śmierci,
oleju z rośliny jadalnej na surowo czyli

oleju słonecznikowego klarowanego
zawartego w optymalnym majonezie
(przepis 625)

A potem są opinie, że polityka ŻO wobec chemii spożywczej jest słabo zarysowana.
:wink:

Zyon

No, no, nie zapominaj kto to sie zazera tymi arcyzdrowymi lososiami niczym delfin, ze o hormonalnych kurczakach juz nie wspomne  :lol:

Cytat: vvv w 2015-04-03, 10:04:03
350g brzuszków z łososia.

Takie delfinie śniadanie.
8)
Work Buy Consume Die


vvv

Cytat: Zyon w 2015-07-24, 13:30:10No, no, nie zapominaj kto to sie zazera
Może dwa razy w ciągu roku w ramach kontrolowanego sponiewierania, poza wszystkim to za słone jest i chemiczna wędzonka.
8)

Gavroche

Cytat: vvv w 2015-07-24, 13:13:55
Jasne przesłanie, chemia, jaka chemia, nie ma się co przejmować.

Najważniejsze by unikać jak bolesnej śmierci,
oleju z rośliny jadalnej na surowo czyli

oleju słonecznikowego klarowanego
zawartego w optymalnym majonezie
(przepis 625)

A potem są opinie, że polityka ŻO wobec chemii spożywczej jest słabo zarysowana.
:wink:
Niuniuś, po pierwsze chemia to jest wszystko, co nas otacza. :D
Po drugie dioksyny towarzyszą nam odkąd zaczęliśmy używać ognia, w przeciwieństwie do olejków. :)
Po trzecie ucz się, żeby nie pisać jałowych, szydzących z własnej mitologii wiedzowej postów, acz pięknie dopracowanych. :D