Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

Cytat: renia w 2017-05-08, 14:03:46
I, że jest "szarlatanem"... :? 8)

Mają problem gdzie go "zaszufladkować"... :roll:  :lol:

http://wiadomosci.wp.pl/szarlatan-czy-znawca-medycyny-alternatywnej-jaka-jest-prawda-o-jerzym-ziebie-6025267670267009a

O tym Uniwerku Gdańskim, to już chyba (o ile pamiętam)  dr.Jaśkowski wspominał...Zachwytu nie dostrzegłem.  :? :wink:

renia

To jest stary artykuł, ale chodziło mi tylko o "szufladkowanie" (znachor, szarlatan, hipokryta, pseudonaukowe brednie).....Więcej nie znaleźli epitetów... :roll: Nie potrafią odnieść się merytorycznie, nie mają argumentów...tylko swoje "autorytety" (argumentum ad verecundiam)... :? :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-05-08, 21:32:29
To jest stary artykuł, ale chodziło mi tylko o "szufladkowanie" (znachor, szarlatan, hipokryta, pseudonaukowe brednie).....Więcej nie znaleźli epitetów... :roll: Nie potrafią odnieść się merytorycznie, nie mają argumentów...tylko swoje "autorytety" (argumentum ad verecundiam)... :? :lol:
Trzeba w chorobie zastosować co Zięba radzi, to się okaże czy szarlatan  8)

administ

Najbardziej ich podnieca zaglądanie w cudze kieszenie, bo to zawsze rozgrzewa do czerwoności, jak ktoś zarabia uszczuplając dochody "medycyny konwencjonalnej"...  :lol:

Anulka177

Nie tylko o kasę chodzi, a o autorytet, bo się okazuje, że ci "uczeni w piśmie" są może i wykształceni, ale nie mądrzy i sami widzą, że brną w ślepy zaułek. Czują, że kiedyś trzeba będzie to wszystko odszczekać  :lol:

Blackend

Wątpię, są tak zadufani, że nie przyjmują do wiadomości nic innego niż swój własny naukowy bełkot.  8)

Daniel

Problem zauważą wtedy, gdy zniknie przymus korzystania z ich usług. Wtedy ich dochody będą na poziomie salowej.

Blackend

Nic tak nie przemawia do rozumu jak brak kasy.  :lol:

Anulka177

Mi to ich zachowanie przypomina egipskiego faraona, którego nawet 10 plag nic nie nauczyło  :?

administ

Jak nie nauczyło, skoro wreszcie wypuścił Żydów z niewoli? :roll: ;)

Anulka177

Wypuścił, ale za chwilę puścił się za nimi w pogoń  :lol:

administ

A to tak jakby brytole z powodu brexitu pogonili z wyspy Polaków... ;)
Bo później dziw, że nie ma kto tyrać za parę funciaków!  :shock: ;)

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2017-05-09, 15:46:45
A to tak jakby brytole z powodu brexitu pogonili z wyspy Polaków... ;)
Bo później dziw, że nie ma kto tyrać za parę funciaków!  :shock: ;)
:lol:
Ale i tak mniej się natyra niż na wolnej wyspie.
U prywaciarza może tylko przytakiwać, że kolejny ZUS z najniżej krajowej wpłynął na konto. 8)

Blackend

I zawdzięcza to tutejszym rządzącym, którzy grabią pełnymi garściami - oczywiście na sprawiedliwość społeczną.  :lol:

renia

Cukier jest zły :twisted: :lol: ale chleb można jeść? :roll:

(Wiem jaka będzie odpowiedź?) :lol:

Blackend

Arielle poszła dalej i z chleba też zrezygnowała, co mnie zdziwiło, bo z reguły nie kojarzą innych cukrów jak z cukiernicy. ;)

renia

To faktycznie jest godne podziwu... :D  :wink:
Chyba nie przesadzę jak napiszę, że większość osób nie wie co to są węglowodany... :roll:

Blackend

Ja też nie wiedziałem, choć chodziłem do szkoły, no ale jak się tylko chodzi, a nie uczy, to potem trzeba się u Doktora podstaw dowiadywać - wstyd i głupota, ale na szczęście jeszcze instynkt pozostał.  :lol: