Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: renia w 2017-08-09, 21:17:30
Ale teoria to nie wszystko... :? :lol:
I nie wiem czy tak chciałbyś rzeczywiście z każdym i na każdy temat dyskutować... :roll:
A skad Ty to wiesz?

Jarek

Cytat: renia w 2017-08-09, 21:11:57
Nie Twoja sprawa... :P
Ale ciekawski jak Ty, dlatego pytam 8)

Blackend

Cytat: admin w 2017-08-09, 21:16:25
Bardzo dużo czytam na wszystkie tematy, bo chcę być wszechstronny, abym z każdym i na każdy temat mógł podyskutować.  8)
A nie jak "kiep" tylko o jednym... ;)  :lol:

Ale po co tyle wysiłku wkładać jak wystarczy przejść na choroby i już z każdym można porozmawiać. ;)

Maniek

administ

Cytat: Blackend w 2017-08-09, 23:40:48
Cytat: admin w 2017-08-09, 21:16:25
Bardzo dużo czytam na wszystkie tematy, bo chcę być wszechstronny, abym z każdym i na każdy temat mógł podyskutować.  8)
A nie jak "kiep" tylko o jednym... ;)  :lol:

Ale po co tyle wysiłku wkładać jak wystarczy przejść na choroby i już z każdym można porozmawiać. ;)

Żaden wysiłek, bo robię to z przyjemnością.
A na chorobach i ich leczeniu to każdy się zna, póki zwykła sraczka nie zaskoczy... ;)
Wtedy nawet z tą przypadłością większość sobie poradzić nie potrafi.   :?

Blackend

A bo to nie chodzi o siebie tylko każdy lubi doradzać w dobrej wierze innym.  :lol:

administ

Jarek

administ

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/skażone-jaja-trafiły-na-polski-rynek/ar-AApRr8X?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - jaja są przede wszystkim pełne choregosterolu, dlatego nie powinny być spożywane, co udowodnili amerykańcy naukowcy na miliardach badań naukowych. I właśnie dlatego "kwaśniewski się mydli"... ;)

vvv

Żeby przeżyć jajo trzeba być pisklęciem lub gadem jakimś.
:wink:

renia

Pewnie nie wiedzieli co z nadmiarem jaj robić, to wymyślili jakiś fiprocośtam i dostaną odszkodowanie za zutylizowane jaja... :roll: 8)

Latem mniej jaja kupują, bo to salmonella grasuje po jajkach... :twisted: :lol:

administ

Salmonella to głównie po kaczych jajach grasuje... ;)

renia

Poważnie, czy to jest nawiązanie do podobnego nazwiska? 8) :lol:

administ

Poważnie, a tężec w końskim łajnie.  8)

renia

A to akurat wiedziałam... 8)

administ

Tężec groźny tylko jak się nie szczepiło, ale ponoć szczepionki zabójcze są to nie wiadomo, czy stężeć po końskim łajnie, czy po szczepionce lepiej... ;)

renia

Chyba rzucić monetę trzeba... :roll: 8)

Blackend

Jasne, najlepiej brać życie na chybił trafił.  :lol:

administ

:lol:
To dobrze wróży...;)

renia

Chyba moneta więcej powie niż tzw. naukowcy... :roll:  8)