Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: vvv w 2017-11-01, 15:56:13
Była
coca-cola,
będzie
herba-cola
8)

Albo Radziwiłł herbu-Trąby... :lol:

Blackend

administ

administ

Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego, więc i na VAT i na akcyzie więcej państwo zgarnie, a i patologii ubędzie. ;)

Radomiak

A do mnie dotarło że na plamtacje marychy "medycznej"monopol (?) ma Izrael. Jeśli to prawda, to tu wkracza teoria spiskowa p.t. Cuda,  dziwy niewidy,  byle tylko u nas. 8)

administ

Jak byłem mały, to pełno ziela wszędzie rosło za płotem i na łąkach, ale nikogo to nie interesowało, póki Kotański narkomanii w Polsce nie rozpropagował.  :lol:
Na każdej imprezce bez problemu można było dyma z holenderskiego ćmyka pociągnąć, ale dużo chętnych przed Kotańskim na ten "luksus" nie było.  8)
W Szwajcarii mieli wprowadzić w tym roku legalnie papierosy z maryśki do handlu, ale mnie to specjalnie nie interesuje, więc tylko tyle wiem na ten temat.

Radomiak

Ponoć tak naprawdę łapska trzymają na tym armie, a  kartele i.t.p. to ewentualna produkcja i dystrybucja, ale wcale nie "bidna" :roll:

administ

Zakaz narkotyków jest wyłącznie po to, aby łapówki szły z ręki do ręki.  8)
A łapią i skazują leszczy za parę gram przy sobie.  :lol:
Legalizacja zaś to straszna katastrofa dla całej tej przedsiębiorczości, co z zakazu żyje, więc i na polityków też pieniądze mają, aby nigdy nie dopuścić do legalnego ćpania.
A szkoda, bo zła pula genów szybko by wypadła z obiegu.  :D

renia

Cytat: admin w 2017-11-01, 18:14:48
Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego...

A skąd o tym wiesz? :roll: 8)

Radomiak

Szybsze od wódy i fajek, przy okazji trochę nieprzewidywalnych ( :lol:) zdarzeń.
Ponoć odpowiednio ukierunkowany satelita potrafi określić nominał na monecie. A to nie jest niezapowiedziana wycieczka samolotu na wtc. Musi być zasiane,  musi być plantacja  i musi mieć czas. Widocznie chcą,  ale nie tak za bardzo. :roll: :wink:

renia

Cytat: admin w 2017-11-01, 18:44:45
Zakaz narkotyków jest wyłącznie po to, aby łapówki szły z ręki do ręki.  8)
A łapią i skazują leszczy za parę gram przy sobie.  :lol:
Legalizacja zaś to straszna katastrofa dla całej tej przedsiębiorczości, co z zakazu żyje, więc i na polityków też pieniądze mają, aby nigdy nie dopuścić do legalnego ćpania.
A szkoda, bo zła pula genów szybko by wypadła z obiegu.  :D

Też jestem za legalizacją narkotyków. Przynajmniej by ich jakość była kontrolowana i zyski szłyby do skarbu państwa, a nie do mafii.

administ

Cytat: renia w 2017-11-01, 18:48:10
Maryśkę powinni zalegalizować, jak i resztę narkotyków, bo upojenie narkotyczne jest przyjemniejsze od alkoholowego...

Z książek droga Reniu. ;)  :lol:

administ

Cytat: renia w 2017-11-01, 18:51:41
Też jestem za legalizacją narkotyków. Przynajmniej by ich jakość była kontrolowana i zyski szłyby do skarbu państwa, a nie do mafii.

Ale jak legalne, to na atrakcyjności traci... ;)

renia

Cytat: admin w 2017-11-01, 18:52:20
Cytat: renia w 2017-11-01, 18:48:10

Z książek droga Reniu. ;)  :lol:

Tak podejrzewałam... 8)

administ

:lol:
I dobrze... ;)

renia

Cytat: admin w 2017-11-01, 18:53:03
Cytat: renia w 2017-11-01, 18:51:41

Ale jak legalne, to na atrakcyjności traci... ;)

Niestety tak jest... :lol: Jak z prohibicją było w USA... :roll:

vvv

Kraj który próbował wprowadzić prohibicję powinien być otoczony murem od zewnątrz.
:lol: :wink:

administ

:lol:
Tru(m)p szykuje jakąś niespodziankę alkoholową? :roll: ;)

administ

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/pakistan-chciała-otruć-męża-zabiła-15-krewnych/ar-AAui1zR?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - proszę bardzo, wyraźny dowód, że żółci, czy żółtopodobni nie tolerują picia mleka i mlecznych też nie tolerują...  :? ;)