Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radomiak

W tvp info w tej chwili, humor sytuacyjny bije na głowę wszelkie inne programy satyryczne z Uchem prezesa włącznie. :roll: :wink:
:lol:

Zofia

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 10:09:33
Bo to wszystko, bez avio- marinu ciężkie do strawienia. Z tym "artystom" co ponoć tylko za 450 k pieśń,  której, całe szczęście, nie poznałem gawiedzi w duszę słał...włącznie.
Ja potrzebuję wyemigrować
I coraz bardziej!!!... :wink:

Gdzie, po co, i za czym?

Radomiak

Jak najdalej od kołtuństwa, a choćby w Bieszczad, ale ten dziki (jeszcze) gdzie chałupa od chałupy 10km a za zakrętem cerkiew pisowi wroga. 8)

Zofia

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 10:23:18
Jak najdalej od kołtuństwa, a choćby w Bieszczad, ale ten dziki (jeszcze) gdzie chałupa od chałupy 10km a za zakrętem cerkiew pisowi wroga. 8)
Pis tam dotrze pierwszy. Za chwilkę wybory.

Radomiak

A pocóż. Tam lud "nie cywilizowany". Wybory, pis, i całą resztę ma tam gdzie i ja,...albo kura jajko. :roll:

Zofia

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 10:43:13
A pocóż. Tam lud "nie cywilizowany". Wybory, pis, i całą resztę ma tam gdzie i ja,...albo kura jajko. :roll:
Obywatel z Twoim potencjałem, nie ma prawa rozpasać się w bieszczadzkich lasach, tylko używać swojej mądrości, by było co zostawić dla potomnych.

administ

Ku chwale Ojczyzny... ;)

Radomiak

Obywatel z "moim potencjałem" to powinien na stare lata wódkę w fotelu przed telewizorem chlać, a nie tyrać po 12 h dziennie po to tylko, żeby jedno bydle mogło drugiemu przygłupowi 500 zeta co miesiąc "sprezentować" li tylko za ruchy posuwisto - zwrotne po kielichu najczęściej... 8)

administ

Ale to emeryturkę trzeba mieć nie z ZUS, bo na krechę ciężko będzie w spożywczym stosowną ilość wyprosić... ;)

Radomiak

A to na jedno wychodzi, to i to na krechę...i do czasu.
Ja zaś z ZUS -em rozwód wziąłem...TOTALNIE i wbrew "prawu". :wink:

administ

I słusznie, bo zawsze można zapytać "panie (...) jak żyć?"

Radomiak

A mogę podpowiedzieć, jakby kto nie wiedział.
Ale to nie są tanie rzeczy... :roll:

madre

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 11:13:51
A czy ZUS uznał ten rozwód? Bo jeżeli nie, to może rzeczywiście ostoje bieszczadzkie mogą się nadać na schronienie przed ZuSem i przed władzą. :wink:

Radomiak

A to najmniej mnie obchodzi. Może kiedyś i zacznie, to już raczej jak się uznam za niewolnika.
I nie upieram się, że nie, bo ci ludzie co rządzić lubią potragią zochydzić życie każdemu, podług kaprysu.

Zofia

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 11:06:15
Obywatel z "moim potencjałem" to powinien na stare lata wódkę w fotelu przed telewizorem chlać, a nie tyrać po 12 h dziennie po to tylko, żeby jedno bydle mogło drugiemu przygłupowi 500 zeta co miesiąc "sprezentować" li tylko za ruchy posuwisto - zwrotne po kielichu najczęściej... 8)
Ha, ha, hą, chociaż mi z tego powodu nie do śmiechu.

Jarek

Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 11:06:15

Anulka177

Cytat: madre w 2018-01-01, 11:40:52
Cytat: Radomiak w 2018-01-01, 11:13:51
A czy ZUS uznał ten rozwód? Bo jeżeli nie, to może rzeczywiście ostoje bieszczadzkie mogą się nadać na schronienie przed ZuSem i przed władzą. :wink:
No jak ZUS sobie podziału majątku zażyczy?  :lol:

Radomiak

A ma praktykę( fundusze) i bezczelny tupet. 8)

administ

A tam, przecież teraz "kapitał początkowy" się liczy... ;)

Blackend