Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A co tam jaka broń klimatyczna jak za sucho, albo za mokro... ;)

renia

Ja czekam na pilota do regulacji pogody. 8)

administ

Na jakim samolocie przyleci? :roll: ;)

renia

Pewnie MIG-iem... :lol:

administ

A to spoko...  8)

markos

Pewnie od tego tłuszczu zmarł biedaczek :(

administ

Jasne, ale warzyw i owoców nie było w tamtych czasach pod ręką, tylko tury i zające... ;)

markos

taa. aż 27 lat zajęło im badanie zawartości żołądka,szczególarze ...

administ

A bo nie mogli uwierzyć w wyniki badań.  8)
W żaden sposób pod 5*wio się zawartości żołądka nie dało podciągnąć.  :?

Gavroche

WIO jadł na co dzień, już z niego wyleciało, ale na wyprawę w góry zabrał ówczesny batonik energetyczny i akurat wtedy bidulek zmarł. ;)

administ

Pewnie mu tak zaszkodził! ;)

RafałS

Oj nie odrobili niektórzy zadania domowego więc przypomnę że tą sprawą zajmowała się policja.  :idea:

Trzainacy

Cytat: Gavroche w 2018-07-14, 10:38:31
WIO jadł na co dzień, już z niego wyleciało, ale na wyprawę w góry zabrał ówczesny batonik energetyczny i akurat wtedy bidulek zmarł. ;)
Potwierdzam,dwa tygodnie  temu w Alpach w schronie Vallot pod Mont Blank pełno opakowań po batonach energetycznych sie na podłodze plątało.
Z jakiego okresu te opakowania po batonach pochodziły to nie wiem gdyż mnie to nie interesowało i nie wiem czy z nich korzystał  Ötzi .

Jarek

Dlatego lepiej w Tatry, czyściutko 8)

administ

Właśnie i do tego żadnego innowiercy... ;)

Trzainacy

Jak czysto w Tatrach i czy bez innowierców to sprawdzę jutro w drodze na Koprowy Wierch.

madre

To przy okazji zobacz i/lub wypytaj turystów na czym polega ta obsówka skał z nieodległej Orlej Perci i na jakim odcinku jest wstęp zabroniony nie tylko dla innowierców. :)

Zyon

Nie wiedzialem tego  :shock: :shock:
CytatRwa kulszowa jest jedną z niewielu chorób wywołujących u cierpiącego radość.
(https://pbs.twimg.com/media/DiESPF0WkAYXu-c.jpg)
Work Buy Consume Die