Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Odkryli, to co było dawno znane... :lol:

Trzainacy

Cytat: renia w 2019-01-25, 11:18:36
Podobnie jest ze sexem,od dawna znany ale ile radości i przyjemności jeśli coś na nowo odkryjemy:)

Jarek

:lol:
W bzykanku wszystko jest fajne.

renia

Cytat: Trzainacy w 2019-01-25, 13:58:01
Podobnie jest ze sexem,od dawna znany ale ile radości i przyjemności jeśli coś na nowo odkryjemy:)

Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie.
Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... :?

Jarek

Cytat: renia w 2019-01-25, 14:16:47
Cytat: Trzainacy w 2019-01-25, 13:58:01

Jeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie.
Ale najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... :?

A Ty na sportowo, bo my własnie o miłosci

Trzainacy

reniu pozwolę sobie z Tobą nie zgodzić.
CytatAle najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... Confused
Nie wyklucza jedno drugiego w/g mnie.
Kocham swoją żonę i każdy seks z nią to jak zdobywanie co najmniej Mont Blanc  czyli jestem zmęczony ,spocony ale też strasznie szczęśliwy a to podobnie jak w sporcie a więc sport można porównać do sexu ale jest różnica gdyż tutaj to do tanga trzeba dwojga.
CytatJeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie.
Od pierwszego seksu z moją żoną aż do tego obecnego uważam ze jakość się polepszyła gdyż ciągle lepiej siebie poznawaliśmy i to były te odkrycia ,które jednak mają wielkie znaczenie.
To tak w wielkim skrócie:)
Tak mnie jakoś wzieło na przemyślenia co do mojej relacji łóżkowej z ukochaną żona:)
Dobrze temat ma tytuł "ciekawostka" :D

Jarek

Chciałbym od Reni wiedzieć, ile trzeba sie na sportowo bzykać żeby dojść do takich wniosków

renia

Cytat: Trzainacy w 2019-01-25, 15:11:09
reniu pozwolę sobie z Tobą nie zgodzić.
CytatAle najważniejsza przy seksie jest miłość...bez niej to jest jak "sport"... Confused
Nie wyklucza jedno drugiego w/g mnie.
Kocham swoją żonę i każdy seks z nią to jak zdobywanie co najmniej Mont Blanc  czyli jestem zmęczony ,spocony ale też strasznie szczęśliwy a to podobnie jak w sporcie a więc sport można porównać do sexu ale jest różnica gdyż tutaj to do tanga trzeba dwojga.
CytatJeśli traktuje się seks instrumentalnie, to jakieś "odkrycia" mogą mieć wielkie znaczenie.
Od pierwszego seksu z moją żoną aż do tego obecnego uważam ze jakość się polepszyła gdyż ciągle lepiej siebie poznawaliśmy i to były te odkrycia ,które jednak mają wielkie znaczenie.
To tak w wielkim skrócie:)
Tak mnie jakoś wzieło na przemyślenia co do mojej relacji łóżkowej z ukochaną żona:)
Dobrze temat ma tytuł "ciekawostka" :D

To pięknie i życzę zdobywania coraz większych "szczytów"...  :D

renia

Wpływ psychiki na ciało (wewnętrzny "lekarz")... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=5CWKS8KbKbQ

administ

Dlatego maryśki ćmić zabraniają.  8)
Jeden, dwa skręty i zaraz się zdrowieje.  :D

renia

A gdzie to można kupić... :roll:  :lol:

administ

Wszędzie, ale pytanie powinno brzmieć:
A gdzie to można kupić legalnie - a to chyba najbliżej do Szwajcu.  8)

renia

Żartowałam... 8) :lol:
Ale tak na serio, to chyba w Polsce na receptę można ją kupować... :roll:

O! http://www.medonet.pl/zdrowie/wiadomosci,w-listopadzie-w-polskich-aptekach-dostepna-bedzie-lecznicza-marihuana,artykul,1728466.html

...tylko dlaczego z importu... :roll:

renia

Krzesło elektryczne powinno być... 8) :wink:

administ

I tak oto z niewinnych ludzi państwo robi przestępców!  :?

renia

A z przestępców "bohaterów narodowych"... :roll:

vvv

Cytat: admin w 2019-01-25, 18:55:47
I tak oto z niewinnych ludzi państwo robi przestępców!  :?
Dokładnie po takie wnioski czerwony prostokant to napisał, a sędzie pewnie udzieli nagany
o ile w ogóle prokurator zechce się tym głębiej zająć,
bo ponoć teraz jak nie ma pokrzywdzonych to się takie sprawy nie rozdyma.

8)

Blackend

Cytat: renia w 2019-01-25, 19:04:29
A z przestępców "bohaterów narodowych"... :roll:

Niestety ale przestępcy stanowią prawo i nic nie można im zrobić, mogą spokojnie grabić ludzi i twierdzić, że im się to należy.  :?