Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Ale to trzeba być po stronie imperium :twisted: . Z brakiem ruchu nie takie zero zupełnie bo już tu gdzieś kiedyś wrzucałem... 8)

Jarek

Wiadomo ze palenie, i picie, to jest zycie...
Ale gdyby nie pił, i nie palił - ciekawe ile by dociagnął :lol:

RafałS

Uuu! Może tyle że dziś nie byłoby niczego, tu.  8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-10-13, 17:12:00
Wiadomo ze palenie, i picie, to jest zycie...
Ale gdyby nie pił, i nie palił - ciekawe ile by dociagnął :lol:

Pytanie czy palenie i picie ma wpływ na długowieczność, czy są inne czynniki środowiskowe albo układ genów.  8)
Królowa matka też lubiła golnąć i chyba jeszcze dalej dojechała (nie chce mi się sprawdzać).  8)

RafałS

A bo kolonialni zawsze mieli skąd i kim tankować to i jedzie. :lol:

RafałS

Są przykłady ponad 100 z samodzielnością  8) . Ale wracając do tematu... Tabletka do zażywania w każdym wieku, dająca komfort psychiczny (złudzenie) po przekroczeniu 38 lat, to dobra korpo tabletka byłaby  8) . Oczywiście do tego warto zażyć i preparat korpo A, B, C itd. Taki przykład tylko. :lol:

admin

Najlepiej wciągać w płuca maryśkę z umiarem - wybitnie poprawia zdrowie i wydłuża życie - dlatego jest zakazana...
Tylko UWAGA - babeczki nie powinny wypalać za jednym zamachem więcej niż pół jointa - bo skutki mogą być opłakane! ;)

admin

admin

Jak kogo to interesuje, to w pubmed wpisać sobie frazę "cannabis&... i wychodzi, że "włos się jeży" - lepsze od ketodiety... ;)
Nie będę pisał na ten temat, bo zaraz mnie posądzą o "propagowanie", albo, że "wciągam" - bo lubią "projekcje" własne na mój temat.  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Na długowieczność bardzo dobry wpływ mają hamburgery z McDonalda zapijane colą i na deser słodycze. ;)
W ten sposób żywi się Warren Buffett i jak widać i słychać ma się bardzo dobrze w sensie fizycznym i umysłowym.  8)

Jarek

A Ruskie na spirycie i słoninie do Berlina doszli... :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-10-13, 19:39:56
Najlepiej wciągać w płuca maryśkę z umiarem - wybitnie poprawia zdrowie i wydłuża życie - dlatego jest zakazana...
Tylko UWAGA - babeczki nie powinny wypalać za jednym zamachem więcej niż pół jointa - bo skutki mogą być opłakane! ;)
:lol: :lol: :lol:

admin

Cytat: Jarek w 2021-10-13, 20:43:50

:D
Idealne na syberyjskie mrozy.  8)

admin

Cytat: Blackend w 2021-10-13, 20:14:18
Na długowieczność bardzo dobry wpływ mają hamburgery z McDonalda zapijane colą i na deser słodycze. ;)
W ten sposób żywi się Warren Buffett i jak widać i słychać ma się bardzo dobrze w sensie fizycznym i umysłowym.  8)

No przecież, że to zdrowe, jak się potrafi zachować stosowne proporcjum.  :D

renia

Cytat: admin w 2021-10-13, 20:02:51
Jak kogo to interesuje, to w pubmed wpisać sobie frazę "cannabis&... i wychodzi, że "włos się jeży" - lepsze od ketodiety... ;)
Nie będę pisał na ten temat, bo zaraz mnie posądzą o "propagowanie", albo, że "wciągam" - bo lubią "projekcje" własne na mój temat.  :lol: :lol: :lol:

:|

Blackend

Cytat: admin w 2021-10-13, 20:51:14
No przecież, że to zdrowe, jak się potrafi zachować stosowne proporcjum.  :D

Właśnie i dlatego to jest tak dla ludzi trudne.
Bo większość myśli ilościowo, a nie w proporcjach.  8)
Żeby uzyskać taki sam wynik jak Buffett trzeba mieć ten sam wzrost, mieszkać w tym samym klimacie i wykonywać te same codzienne czynności.  8)

Kiedyś tu pisałem jak jadłem śniadanie wspólnie z koleżanką. Ja trzy żółtka i śmietanka, ona dwie buły z plasterkiem szynki i posłodzona herbata.
Tak patrzy na mnie i w końcu mówi:
- ja bym była głodna, gdybym tak mało zjadła
- nie patrz objętościowo, tylko kalorycznie ;)
- tak wiem, ale ja bym była głodna tylko na trzech żółtkach.
:lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-10-13, 20:43:50

No ale Ruskie do spiryta są genetycznie przystosowane, na jednym kozidraku, to czołg jedną ręką prowadzą, a na dwóch kozidrakach dwiema rękami. ;)

Gavroche