Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-15, 16:56:07
https://www.msn.com/pl-pl/motoryzacja/wiadomosci/norwegowie-nie-chc%C4%85-%C5%82adowa%C4%87-wol%C4%85-wymienia%C4%87-chi%C5%84czycy-biegn%C4%85-na-pomoc/ar-AAQJcDg?ocid=msedgntp - dlatego jak "elektryk" jedzie na przegląd, to nie powinno się go spuszczać z oka, bo wymieniają nówki na stare baterie właśnie!  :D
W telefonach niewymienne, a w autach wymienne zrobią. Ot ciekawo$$$tka...  8)

admin

A bo teraz w telefonach jak się chce wymienić baterię, to trzeba kupić nowego smartfona...  8)  :(

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-15, 17:28:35
A bo teraz w telefonach jak się chce wymienić baterię, to trzeba kupić nowego smartfona...  8)  :(
Co prawda można pokombinować, ale i tak dla ogółu łatwizna.

admin

Rozklejanie, wymiana, klejenie i chybił trafił w zależności od umiejętności "fachowca".  :?
Żyroskop często ponoć siada po takiej operacji.  8)

Jarek

Zrobili tak żeby nowy się opłacało. I dobrze, stać prawie kazdego, byle bez kneblowania twarzy...

admin

To tak jak z win11 - chcą żeby sprzęt wymieniać na nowy, ale mój stary laptop co kompletnie "nie spełnia" - chodzi na win11 aż miło, bez problemów.  8)
Starczy tylko kilka wartości kluczy w rejestrze zmienić.  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-15, 20:44:26
To tak jak z win11 - chcą żeby sprzęt wymieniać na nowy, ale mój stary laptop co kompletnie "nie spełnia" - chodzi na win11 aż miło, bez problemów.  8)
Starczy tylko kilka wartości kluczy w rejestrze zmienić.  :lol:
Lepiej nie ryzykować bo niewłaściwy wpis i jeszcze te backdoory do Gila Bates'a na stałe otworzy. Łatwiej wydać na sprzęt. Przecież stary i tak był stary. :wink:

admin

Ale sentyment, a do tego tyle kopiowania i przenoszenia!  :shock:

RafałS

Cytat: admin w 2021-11-16, 10:53:50
Ale sentyment, a do tego tyle kopiowania i przenoszenia!  :shock:
Prawda.

admin

8)
A hasła na nowo powprowadzać!  :shock: ;)

Jarek

No właśnie, ostanio miałem taki problem ...

RafałS

Racja, racja... Odpuszczam. 8)

Jarek

:lol:
To dobrze, bo my nie ugniem się

RafałS

admin

:lol:
A do tego - "...jak na Zawiszy" ;)

Blackend

Hasła powinny być w przeglądarce zapisane.  8)

Ostatnio doceniam zalety chmury, bo znowu mam problem z kompem i jest teraz w naprawie, a dostęp do poczty dalej mam i tak samo do wszystkich stron które wymagają haseł jak np. forum dr-kwasniewski.pl. ;)  8)

Blackend

admin

Cytat: Blackend w 2021-11-17, 09:23:57
Hasła powinny być w przeglądarce zapisane.  8)

Ostatnio doceniam zalety chmury, bo znowu mam problem z kompem i jest teraz w naprawie, a dostęp do poczty dalej mam i tak samo do wszystkich stron które wymagają haseł jak np. forum dr-kwasniewski.pl. ;)  8)

I całe szczęście, bo jakbyś się tu nie mógł zalogować - to pewnikiem moja wina by była... ;)  :lol:
"Bananowy dyktator i siekierkowy" w jednym...  8)

Blackend

Mam jeszcze koło ratunkowe, nr telefonu, ale to ostateczność. ;)