Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Czyli się zgadza. ;)

Jarek

Nie ma zmiłuj się...

Jarek

https://www.o2.pl/biznes/ludzie-zniesmaczeni-tak-wyglada-jarmark-w-warszawie-6838206287399616a
Pojedziemy zobaczymy Z tego co pisz drożej niż tutaj, ale mam to gdzieś- adwentowac trzeba ... :lol:

renia

Stękają i stękają. Niech sobie sami gotują i siedzą w domu... :lol:
A jeśli ktoś chce gotowe rarytasy - takie jak chleb ze smalcem - to musi słono płacić i basta... :lol:

Jarek

Dokladnie, nikt nie przymusza, można w domu zostac... :lol:

Blackend

Właśnie, kiszą po kieszeniach te pieć set od Naczelnika zamiast wydawać.  :?

admin

:lol:
I kredytów hipotecznych nie chcą brać!  :shock:  :?

Jarek

Drogie lepiej smakuje :lol:

Blackend

No właśnie naraz się okazuje, że zdolności kredytowej nie mają, nawet w PKO.  :shock:  :?

RafałS

Przejmie Vanguard od BlackRocka, i BlackRock od Vanguarda i będzie cacy. :wink:

renia

Cytat: Blackend w 2022-11-29, 14:59:08
No właśnie naraz się okazuje, że zdolności kredytowej nie mają, nawet w PKO.  :shock:  :?

Do mnie wczoraj pani z banku z Warszawy dzwoniła z propozycją kredytu, a miejscowe banki przysyłają zachęcające SMS-y co rusz... :? :lol:

Blackend

Walą na oślep, bo a nuż kogoś ze zdolnością złapią.  :lol:

renia

Złapią i "wypatroszą"... :lol:

Jarek

Nawet eksperci od udzielania kredytow zostali frankowiczami... Cos jak profeser medycyny z cukrzyca... :lol:

renia

Te kredyty frankowe to był też "strzał w kolano" dla banków. Masowo przegrywają w sądach i oddają spłacane nadwyżki kredytowe z odsetkami i różnicą w kursie franka...

https://subiektywnieofinansach.pl/frankowicze-masowo-wygrywaja-w-sadach-czy-ozywia-rynek-nieruchomosci/

Jarek

To bardziej na reklamę państwa opiekuńczego wygląda  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Bardzo dobre!  :D
Niektórzy nie potrafią sobie odmówić i to na szkodę dla własnego zdrowia.  :shock:  :?
Wiadomo, że 5*wio jest lepsze, bo pełne gligosatu i mikroelementów ciężkich... ;)  :lol:

renia

:shock: Ja dzisiaj boczek smażony jadłam i to więcej niż 3 plasterki... :?

Muszę zacząć "ćpać" glifosat w warzywach i owocach... :(