Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: renia w 2023-07-12, 09:55:07
To tak jak syn ma "garbusa" kultowego, kupionego od rolnika ze stodoły za 5 tys. :lol: a co najmniej 15 tys. w niego włożył. Ale jest git...Na takie letnie przejażdżki, a wartość jego rośnie... :lol:
Ze stodoły?! :shock: To nie mógł mu spod domu sprzedać? 8)

Blackend

Spod domu, to musiałby być najmarniej Passat, najlepiej 1.9D. ;)

admin

Spod domu byłoby pewnie taniej... ;)

renia

:lol: Nie wiem dokładnie skąd, ale ponoć sporo lat stał w stodole nieużywany... :lol:
A to już jest czepianie się nieistotnych szczegółów, albo tej biednej stodoły...  :? 8)

RafałS

Stodoła +30% do ceny. :wink:

admin

https://www.youtube.com/watch?v=HottBRJ2LpA - das Auto...  8)
I "płakała jak sprzedawała"... ;)  :lol:

renia

:lol: Tylko w niedzielę do kościoła jechała... 8) :lol:

Blackend

Wiecznie spóźniona. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2023-07-12, 14:57:08
:lol: Nie wiem dokładnie skąd, ale ponoć sporo lat stał w stodole nieużywany... :lol:
A to już jest czepianie się nieistotnych szczegółów, albo tej biednej stodoły...  :? 8)
W niemczech już  wszystkie stodoły puste Prawie 20 lat Niemcy sprzedawali nam prawie nowe auta.... :lol:

renia

Mój samochód też jest kupiony w Niemczech, mam go sporo lat i ani razu mnie nie zawiódł... :P :lol:
Ale z autohandlu... 8) :lol:

Blackend

Nie zdążyli do granicy jak się rozmyślili. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2023-07-12, 21:17:42
Mój samochód też jest kupiony w Niemczech, mam go sporo lat i ani razu mnie nie zawiódł... :P :lol:
Ale z autohandlu... 8) :lol:
ile  rocznie kilometrów ?

renia

Nie wiem, teraz dłuższych tras nie robię, ale mój samochód wszyscy w rodzinie pożyczają (bo ich w warsztacie, bo mój większy, a coś chcą przewieźć, albo, albo, albo... :lol: A co do tankowania to jest tylko mój mąż... 8) :lol:

Jarek

Nie pożyczać bo się popsuje .. :lol:

RafałS

:lol:
W ogóle co to za "przewożenie". Szmuglerka jakaś?, a jak coś to potem wiadomo na kogo... 8)

renia

E tam, to nie te czasy, że się samochodu nie pożyczało, bo to był luksus... 8) :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2023-07-13, 07:42:45
Nie pożyczać bo się popsuje .. :lol:

Wszystko w rodzinie, dobrze, że jeszcze sąsiedzi nie pożyczają... :lol:

Blackend

https://wielkawyprawamaluchow.pl/

"obrali wspólny cel - dotarcie z Bielska-Białej do Monte Carlo, zasiadając za kółkiem Maluchów, by pomóc dzieciom!"

Nie ma to jak podpiąć się pod szczytny cel aby dorośli mogli sobie tyłek obwozić i sponsorów zainteresować.
Dla dzieci, to się robi imprezę dla dzieci.

RafałS

:lol:
Zgadza się, jest napisane - "dla dzieci". Nie napisano jedynie, że dla dużych. To duże dzieci zauroczone maluchem i czasami jego świetności.  8) :wink: