Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

viola44

Cytat: Waldemar w 2009-06-25, 22:39:13
Cytat: viola44 w 2009-06-25, 22:32:45
lubię takie atawizmy u mężczyzn być może podświadomie kojarzy mi się to z supersamcem, prawdziwym mężczyzną .....
A Gryźli leży i zaciera futrem. :-)
:D :D :D :D to Ci się udało...

Opal

Cytat: viola44 w 2009-06-25, 22:32:45
Opal ale mnie to kręci i nic na to nie poradzę a włosy na plecach też są super nie mówiąc i torsie...mniam :D :D :D taka ze mnie kobietka  :lol: :lol: lubię takie atawizmy u mężczyzn być może podświadomie kojarzy mi się to z supersamcem, prawdziwym mężczyzną .....

OK - całe szczęście, że nawet potwora znajdzie u blondynki amatora. Kończę temat, bo nie mam ochoty przed snem na wymioty.

baska

Cytat

Nie ma nic gorszego niż mężczyzna nieogolony - blee. ...

Cytat
No co ty  Opal!
2- dniowy zarost jest zajebisty...

A nie ma nic gorszego niz ogolone pachy, czy nogi, a szczególnie włosy łonowe... bleeeeeeeeeeeeee

Opal

Basiu, nie róbmy z mężczyzn dziwolągów. Nikt nie powiedział, że mają się cali wydepilować  :shock:

Cytat: baska w 2009-06-25, 23:30:32
Cytat

2- dniowy zarost jest zajebisty...

Owszem, do drapania pleców i niżej -  może taki być :lol: Można się wtedy poprzeciągać i odpowiednio wyluzować, nawet ładnie zamruczeć :lol:

michal

Cytat: viola44 w 2009-06-25, 22:34:31
niektórzy faceci golą włosy łonowe, to dla mnie jest obrzydliwe, kojarzy mi się z homo... :(

To nie jest kwestia homo / nie homo, tylko tego, czy jego kobieta lubi pluć włosami... ;)

A najlepsza moda dla mężczyzn to "moda wojskowa" (ogolony, czysty, zwarty i wyprasowany) a dla kobiet "moda naturalna", czyli najlepszym ubraniem jest jej gładka i pachnąca skóra. :) Więcej nie trzeba... ;)

Opal

Cytat: michal w 2009-06-25, 23:43:17
To nie jest kwestia homo / nie homo, tylko tego, czy jego kobieta lubi pluć włosami... ;)

A najlepsza moda dla mężczyzn to "moda wojskowa" (ogolony, czysty, zwarty i wyprasowany)

Dodatkowo czuły, bystry i opanowany ;)

michal

Cytat: Opal w 2009-06-25, 23:49:31

A najlepsza moda dla mężczyzn to "moda wojskowa" (ogolony, czysty, zwarty i wyprasowany)

Dodatkowo czuły, bystry i opanowany ;)

To nie są cechy zewnętrzne o których mowa, tylko wewnętrzne, które ma każdy mężczyzna, więc nie trzeba wspominać. A elegancja u Kobiet bardzo dobrze smakuje -- taką białą koszulę z kołnierzykiem pod szyję i gęsto wszytymi guzikami rozpina się i człowiek czuje, że rozbiera, a nie pociągnie za jeden sznurek z przodu, jeden z boku i baba już goła. ;)

Opal

Cytat: michal w 2009-06-25, 23:54:52
To nie są cechy zewnętrzne o których mowa, tylko wewnętrzne, które ma każdy mężczyzna, więc nie trzeba wspominać.

Każdy mężczyzna mi się nie podoba, każdy mnie nie interesuje, każdy nie ma tych cech.  :shock:

Cytat: michal w 2009-06-25, 23:54:52
A elegancja u Kobiet bardzo dobrze smakuje -- taką biała koszulę z kołnierzykiem pod szyję i gęsto wszytymi guzikami rozpina się i człowiek czuje, że rozbiera, a nie pociągnie za jeden sznurek z przodu, jeden z boku i baba już goła. ;)

Nie podoba mi się też Twoje nazewnictwo kobiet. Kiedyś napisałeś dziewucha, teraz piszesz baba. Okropne Michał!! Nigdy nie dasz sobie rady w trwałym związku z takimi określeniami. No może dasz sobie radę na bazarze :lol: Pamiętaj, że jeżeli zechcesz znaleźć dla siebie wartościową osobę, to na taki "nie lep", ani "przylep" jej nie złowisz. W prawdziwym uniesieniu nawet nie zauważysz kołnierzyka, czy guzików. Najwyraźniej jeszcze wszystko przed Tobą. :) Powodzenia :)

viola44

michal przesadziłes w tym momencie...nie, nie i jeszcze raz nie, męzczyzna ma byc meżczyzną a kobieta kobietą... 8)

michal

Boże, daj mi siłę skromności i rozumu, żebym nie wchodził więcej z myślą zrodzoną w spokojnej głowie między myśli rodzone w wzburzonym sercu; i łaskę karności, aby nie było to postanowieniem tylko na dziś. ;) Masz rację Opal, przepraszam i wybacz moje niedoskonałości. :)

Cytat: viola44 w 2009-06-26, 00:19:33
michal przesadziłes w tym momencie...

viola, wiedz, że taki, od czasu do czasu, żołnierski humor, to kierunek świadomie przeze mnie forsowany -- to nie wynika z mojej natury. :) I oczywiście zgadzam się z Tobą, masz rację -- i to akurat są poważne, szczere słowa. :) Dobrej nocy. :)

Teresa Stachurska

_flo

Violka, jestem w 100% z Toba w tym przypadku. :mrgreen:
Podczytuje Was, ale nie mam czasu pisac, zajetosc w pracy, a w domu nie mamy neta jeszcze, pozdro.

grizzly

Widze, ze jestes "dowciapny" jak "torba  kangaroo"  8)

viola44

Cytat: _flo w 2009-06-26, 11:52:39
Violka, jestem w 100% z Toba w tym przypadku. :mrgreen:
Podczytuje Was, ale nie mam czasu pisac, zajetosc w pracy, a w domu nie mamy neta jeszcze, pozdro.

cieszy mnię to :D
pamiętam kiedyś oglądałam program E. Dżyzgi, goścmi byli Olivier Janiak,(juz samo imie dziwnie mi się kojarzy, pewnie miała być Oliwia :D),  jakiś wydepilowany plastikowy goguś i Radosław Majdan, Janiak siedział jak panienka, noga za nogę :D :D przypominał mi prostytutkę z bułgarskiego burdelu, goguś był tak anty seksualny że aż załosny, najnormalniejszy był Mjdan, facet z krwi i kości, siedział po męsku, mówił po męsku, wyglądał po męsku, gestykulował po męsku....itd, itd... :)

kangur

Cytat: grizzly w 2009-06-26, 12:20:06

Widze, ze jestes "dowciapny" jak "torba  kangaroo"  8)

Z mojej torby to wyszlo:
"A misiu sie cieszy i zaciera kudlate lapy".

Opal

Cytat: viola44 w 2009-06-26, 12:28:10
...  jakiś wydepilowany plastikowy goguś i Radosław Majdan, Janiak siedział jak panienka, noga za nogę :D :D przypominał mi prostytutkę z bułgarskiego burdelu, goguś był tak anty seksualny że aż załosny, najnormalniejszy był Mjdan, facet z krwi i kości, siedział po męsku, mówił po męsku, wyglądał po męsku, gestykulował po męsku....itd, itd... :)

Najwyraźniej pojęcia Ci się pomieszały. Co ma styl zachowania, głos itp. do włosów? To łysi faceci już nie są męscy? Mężczyzna może być "męski" i bez włosów, zarośnięte małpy nie są dla mnie pociągające.

http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlafaceta/styl/cwiczacy.jpg   - widzisz tutaj coś kobiecego?

grizzly

Cytat: Opal w 2009-06-26, 12:46:49
To łysi faceci już nie są męscy?

"akording to de sosijolodzists" Lysy jast co najmniej 5 x mniej atrakcyjny
od "czupryniastego" pod warunkiem, ze badamy populacje "golodupcow"  8) :P

viola44

Cytat: Opal w 2009-06-26, 12:46:49
Cytat: viola44 w 2009-06-26, 12:28:10
...  jakiś wydepilowany plastikowy goguś i Radosław Majdan, Janiak siedział jak panienka, noga za nogę :D :D przypominał mi prostytutkę z bułgarskiego burdelu, goguś był tak anty seksualny że aż załosny, najnormalniejszy był Mjdan, facet z krwi i kości, siedział po męsku, mówił po męsku, wyglądał po męsku, gestykulował po męsku....itd, itd... :)

Najwyraźniej pojęcia Ci się pomieszały. Co ma styl zachowania, głos itp. do włosów? To łysi faceci już nie są męscy? Mężczyzna może być "męski" i bez włosów, zarośnięte małpy nie są dla mnie pociągające.

http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlafaceta/styl/cwiczacy.jpg   - widzisz tutaj coś kobiecego?

:D łysy a wydepilowany to zupełnie inna kwestia... :D Opal jak to nie ma, depilują się przede wszystkim tzw. metroseksualni , termin ten staje się obecnie synonimem" lalusia", często używany jest w środowiskach homo...podałam przykład Janiaka (tego wygolonego tu i tam, podmalowanego :D) i Majdana zadbanego ale bez przegięć...zachowanie adekwatne do ilości włosów na tyłku... :D :D :D

viola44

Cytat: michal w 2009-06-26, 00:32:35
Boże, daj mi siłę skromności i rozumu, żebym nie wchodził więcej z myślą zrodzoną w spokojnej głowie między myśli rodzone w wzburzonym sercu; i łaskę karności, aby nie było to postanowieniem tylko na dziś. ;)

:D :D :D

michal

Ciekawostki:

Trochę stare, ale aktualne: http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,2773969.html :) Demokracja, feminizm i "totalniactwo" dobrze się usadowiły w siodle. :) W szczególności: Mężczyzna ma teraz podstawę, aby ubiegać się o odszkodowanie od firmy, która nie przyjęła go do pracy. Co za kraj. :) Zaraz będzie trzeba płacić odszkodowania, jak się człowiek zapyta na rozmowie kwalifikacyjnej: "Czy planuje Pani dziecko lub założenie rodziny w najbliższym czasie?" a później nie przyjmie do pracy. Nie ma to jak "prywatna" firma. ;)