Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Nie boj, to propaganda "niemieckich mediów w Polsce"!  ;)

Gavroche

Ja się boję clownów. ;)

renia

To nie chodź do cyrku, a ja do mięsnego przestanę chodzić. Te bakterie mogą się rozprzestrzeniać... 8)

Zyon

Widza ich codziennie w tv, wiec sie boja
Work Buy Consume Die

administ

Bo trzeba mieszkać tam, gdzie nie trują, jakby co... ;)  :lol:

renia

renia

Zyon

Moim zdaniem ze 3:0
Work Buy Consume Die

administ

Jasne, oni też tam "nic nie robili osiem lat" i "wina opalonego"... ;)  :lol:
To może jednak ten rusofil wygra i wprowadzą wreszcie ten raj obiecany... ;)  :lol:

renia

Oby. :D Ale czas pokaże... 8)

administ

Jasne, bo jak wygra Clinton, to ponoć Ruskie na Gibraltar się ruszą...  :? ;)

administ

http://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/zap%C5%82acimy-podatek-od-s%C5%82odyczy-ministerstwo-zdrowia-nie-wyklucza/ar-AAiWduf?li=AAaGjkQ&ocid=spartanntp - cudownie, bo "złe węglowodany", "złe tłuszcze" i to "zwierzęce" - dawno nie czytałem takiego kłębowiska myśli wynikającego z dezorientacji dietetycznej.  :lol:
Jedzcie chleb ze smalcem, albo 5*wio, a będzie dobrze.  8)
I koniecznie unikać "niezdrowej diety taksówkarzy"...  :lol:

renia

Płacić podatek od cukru bo szkodzą tłuszcze... :shock: Kowal zawinił a cygana powiesili abo odwrotnie... :roll: :lol:

Diogenes z Synopy

wczoraj oglądałem film dokumentalny o tacie (triathlonista iron man)  i synu (zanik mięśni czy coś takiego) płynął i ciągnął go za sobą całe 200 czy 300 km (bieg, rower) żeby lek wymyślili oszuści (takie nagłośnienie choroby - datki i te sprawy).
Pani mundra lekarz jakaś profesor wymyśliła, że nic się nie poprawia od leków chłopcu, bo z tłuszczem się nie wchłania lek i gdy ''zdrową'' dietę wprowadzi to za 5 lat poprawa może być. Już na początku filmu podejrzewałem, że zaraz okryją, że to choroba od tłuszczu, bo aktualnie to świetny ''chłopiec do bicia'' (ten tłuszcz). Prawie nie do podważenia.  ;-)  Chłopiec tatą odżywiał się batonikami (energetycznymi chyba  :roll:). I groch z kapustą, podsumowała Zosia na koniec filmu.   :? :lol:

renia

Ludzie już prawie nie wiedzą co to jest tłuszcz... :roll: No olej i tyle. A kto "dba" o zdrowie to stosuje oliwę z oliwek i margaryny "wzmacniające" serce.