Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Teraz za niewolniczkę robisz? :roll:
Ciekawe... ;)  :lol:

renia

A jak? :? :lol: Izaura... :cry: :lol:

administ

renia

Ciemna strona banana... :roll: każą jeść dużo owoców i produkcja produkcja CO2 rośnie... :? 8)

http://www.fairtrade.org.pl/aktualnosc/ciemna-strona-banana/

administ

To jakiś tekst na zamówienie!  :shock:
Wiadomo, że banany są najlepsze na wysiłek fizyczny dla sportowców, a także za równo dla reszty z tego powodu! ;)
Banany jak i kartofle to doskonałe źródło węglowodanów i nikt nie jest w stanie podważyć.  8)

renia

Jasne, jasne... :D ciemne też... 8)

administ

Nie praktykuję, bo jestem abstynentem z wyboru.  8)
Ale z dawnych czasów pamiętam, że portera jest dobrze jasnym rozcieńczyć, to lepiej smakuje.  :D

renia

Ale ja nie o tym... 8) :lol:

Diogenes z Synopy

Porter z colą  50/50  . Każda dziewczyna da się namówić na taki napitek.  ;-)

administ

Ale ja nie o tym...  8) ;)

renia

administ

Ale on po polsku nie umie mówić!  :?

anakin

Cytat: renia w 2016-10-19, 08:08:09
U nas to nudy w porównaniu Stanów... 8) :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=oqlzLLPMZV8

Ten to moglby Lisa albo Krasko poprosic o jakies szkolenie, to moze wtedy zlapalby fuche w lepszej stacji niz to cos. <;

renia

Ale treść wiadomości byłaby już inna... :? Nie mógłby mówić tak jak "umi", tylko jak Unii...... :roll:

administ

Na Prezesa tv-pis miał startować, no ale przy pomazańcu nikt nie ma szans na to stanowisko.  :? ;)

renia

I do tego doliczyć błędy lekarskie i skutki uboczne leków, to mamy trzecią co do wielkości liczbę przyczyn zgonów (po nowotworach i chorobach układu krążenia)... :?

administ

Najlepiej, żeby łapiduchy zastrajkowali generalnie, to zaraz by się zdrowotność narodu poprawiła, a śmiertelność gwałtownie spadła.  8)

renia

Dlatego nie strajkują, żeby to się nie wydało... 8) :wink:

administ

Jasne, raz w Israel przegięli pałę i wrócili do roboty za mniejsze pieniądze, bo się okazało, że jak pracują to więcej zgonów zaraz jest.  8)