Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nic takiego... 8) :wink:

Radomiak

A miało być coś? To zwykłe mordobicie, całkiem efektowne jak na real, ale kobiety nie koniecznie są odporme na takie widoki.   :?

Radomiak

http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/szwajcaria_zakazuje_bada,p2142604696
A to już dla kobiet, jak najbardziej. Ja nie skomentuję, bo nie mam nawet podstaw, ale przydać się może...może.?   :twisted: :wink:

renia

Cytat: Radomiak w 2017-10-01, 19:34:27
A miało być coś? To zwykłe mordobicie, całkiem efektowne jak na real, ale kobiety nie koniecznie są odporme na takie widoki.   :?

Gorsze są w filmach... :twisted:

Radomiak

A tego to nie wiem, kina kopanego nie oglądam " wieki całe" dawno znudziło mnie całkowicie   :?

Radomiak

Niemniej dał im wyraźnie do zrozumienia,  że nie należy panoszyć się w gościnie. 8)

renia

Cytat: Radomiak w 2017-10-01, 20:16:36
A tego to nie wiem, kina kopanego nie oglądam " wieki całe" dawno znudziło mnie całkowicie   :?

Wystarczy "poskakać" po kanałach... :? :lol:

renia

Brak słów...

administ

A Doktora nikt nie zgłaszał w tym roku, jakby co.  8)
I pies im ... ;)

renia

A zwycięzców do Nobla typuje Instytut Karolinska, który wprowadził leczenie dietą "wysokotłuszczową i niskowęglowodanową"... :roll:

administ

Ależ to bardzo proste dla Polski i Polaków takie zgłoszenie, wystarczy się do mnie zwrócić, a udostępnię materiały, ale jak mają to odpowiedzialni w dupie, to ja tym bardziej, bo to tylko kłopot z taką "popularnością".  8)
Rodzina raczej sobie tego by nie życzyła.  :D

Blackend

Ale może jutro. ;)

Gavroche

Blackend

Chów wsobny nigdzie się nie sprawdza.  8)

administ

Ale wybujałość mieszańców też ma swoje granice... ;)

vvv

Ciekawe zadanie:

Ile CO2 emituje całkowicie spalając się / metabolizując:

- 200g znicz
- 200g kostka smalcu
- 200g kostka masła

8)

administ

:lol:
Ale na mole łatwiej się liczy... ;)