Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

I to jest słuszne, bo aż żal patrzeć jak ci biedni listonosze się uwijają na starych służbowych rowerach.  :D

renia

"Nasz" listonosz ma na złoty kolor rower pomalowany. Ale jak w deszczu jeździ, to faktycznie żal patrzeć. :?
Raz bym go prawie rozjechała... 8) :lol:

administ

A to ten redaktor na Prezydenta Miasta Włocławek, bo ponoć "politycy zawiedli"...  8)

renia

Oby został wybrany... :roll:

administ

Mnie to rybka, bo "miasto" w okolicy już nie ma co do roboty, z wyjątkiem rozprowadzenia do końca światłowodu, ale to Orange, reszta już zrobiona dzięki unijnym pieniądzom.  8)
A jakie potrzeby mają centrum i inne dzielnice, to mnie nie interesuje. ;)

renia

Ale nie można tylko na siebie patrzeć!  :shock: :lol: :wink:
Ten redaktor jest otwarty na wiedzę, na łamanie utartych paradygmatów, a to jest ważne. :roll:

administ

To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić.  :lol:
A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm.  8)

renia

I dobrze, wolny wybór jest. Demokracja... 8)

administ

Nie "demokracja" - z poszanowaniem mniejszości, tylko "demokracja prawie sprawiedliwa" - kto nie z nami, ten wróg do zwalczenia.
A za takie coś to dziękuję.  8)

administ

renia

Właśnie. :roll: A zapachu popcornu bardzo nie lubię...  :?

Radomiak

Cytat: renia w 2018-10-08, 08:07:45
Ten redaktor jest otwarty na wiedzę, na łamanie utartych paradygmatów, a to jest ważne. :roll:
Za Ciebie patrzą, łupiąc podatkami i zamordyzmem. Ty już nie masz na to szans(chyba że w puszkę pod kościołem rzucisz). :P

administ

Właśnie, oni lepiej wiedzą jak wydawać cudze, składkowe pieniądze.  8)

Blackend

Cudze, a jeszcze lepiej niczyje najlepiej się wydaje. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2018-10-08, 10:49:17
https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/spoleczenstwo/nie-słuchajcie-tarczyńskiego-kabanosy-to-nie-jest-przekąska-którą-zabieramy-do-kina/ar-BBO3kCT?ocid=spartanntp - ale popcorn cuchnie znacznie gorzej niż pachnące kabanosy. ;)
A tak w ogóle, to po co żreć w tym kinie?  :shock: :(
Ja tam lubie te jego kabanosy, zwlaszcza te grubsze serowe, do tego smietanka i na wyjezdzie zarcie na szybko super
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2018-10-08, 10:18:42
Nie "demokracja" - z poszanowaniem mniejszości, tylko "demokracja prawie sprawiedliwa" - kto nie z nami, ten wróg do zwalczenia.
A za takie coś to dziękuję.  8)

Przerobiliście temat filmu ( https://www.youtube.com/watch?v=YICfvmsBJ9I ) na politykę, a tam najważniejsze było to spojrzenie na "piramidę śmierci" jaką oferują nam lekarze i podkreślenie słuszności Diety Optymalnej przez dr. Czerniaka. Przeciwstawienie się medycynie akademickiej. :D

renia

Cytat: Radomiak w 2018-10-08, 11:17:19
Cytat: renia w 2018-10-08, 08:07:45
Za Ciebie patrzą, łupiąc podatkami i zamordyzmem. Ty już nie masz na to szans(chyba że w puszkę pod kościołem rzucisz). :P

Na co nie mam szans... :roll: :lol:

renia

Cytat: admin w 2018-10-08, 08:25:23
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić.  :lol:
A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm.  8)

Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam...  8)