Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Spoko, grafenowe białko kolca jak nic... ;)
I lepiej się nie kąpać!  :lol:

Blackend

Coś jak ósmy pasażer Nostromo. ;)

admin

Cytat: Blackend w 2023-02-18, 11:47:34
Coś jak ósmy pasażer Nostromo. ;)

Lubię czasem zerknąć na wszystkie części!  :D

Blackend

Jedynka zrobiła na mnie duże wrażenie, kiedy byłem małolatem.  8)

admin

Znam kogoś kto obejrzał tylko raz w kinie i już nigdy więcej, choć inne horrory typu "Straszny film" ogląda namiętnie... ;)

Blackend

Trzeba czymś przepchać kulki mocy. ;)

admin

Dzień się zaczyna od żólteczek z masłem i pomidorkiem, a nie od jakichś "kuloo..." po których tzreba się "bilansować" ;)
Co to w ogóle jest, żeby nie jeść, tylko "bilansować"  :shock:  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2023-02-19, 15:07:54
Dzień się zaczyna od żólteczek z masłem i pomidorkiem, a nie od jakichś "kuloo..." po których tzreba się "bilansować" ;)
Co to w ogóle jest, żeby nie jeść, tylko "bilansować"  :shock:  :lol:
Takie coś, z takim czymś? :wink:

admin

Wszystko zmierza ku Doktorowi i jego Diecie Optymalnej, ale każdy chce być "oryginalny" plagiatując zalecenia Doktora.  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2023-02-19, 15:14:46
Wszystko zmierza ku Doktorowi i jego Diecie Optymalnej, ale każdy chce być "oryginalny" plagiatując Doktora.  :lol:

Nic dodać, nic ująć. Tzn. odwrotnie... Coś dodać, coś ująć.  :lol: :wink:

admin

:lol:
Coś w tym stylu.  :D

renia

Trzeba poczekać aż je udoskonalą i jak potanieją... 8) :lol:

RafałS

Mają szeroko zakrojony program złodziejowania/paserstwa z hameryki. U mnie jak kradli to podrzucilii m.in. do lockheed martin (albo któregoś podobnego złodzieja). Technologia posłużyła jako doraźny system naprawy sprzętu w skomplikowanych warunkach  :roll: , a za autora-odkrywcę metody wstawili sobie "genialną studentkę (czy tam stażystkę)". Mniejszych złodziejstw - masa. Przyszłość - praca na korpo, za "miskę ryżu".