Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Mit zabojczych tluszcow zwierzecych ma sie dobrze. Ostatnio wpadlem na noworoczna wigilie, bylo troche pysznej sloniny w plastrach i jeden otyly kolega powiedzial mi  "skoncz z tym niezdrowym jedzeniem bo cie zabije". Powiedzial to odpalajac jednego peta od drugiego :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Teraz kują "mt" szkodliwości "czerwonego mięsa przetworzonego", aby uzasadnić ograniczenie nakazowe hodowli zwierząt...  8)
Coś chyba bąknę na ten temat 11-go na wywiadzie dla pl1tv, nim pójdę na wiejską bronić "niezależnych mediów"! ;)

renia

Mam nadzieję, że je obronisz... 8) :lol:

admin

Postaram się.  8)

renia

Reklamy działają... :lol:

Jarek

skala ogłupienia społecznego masakra

Jarek

admin

Mówiłem, że za Mamą Merkel będą płakać!  8)

Jarek

A u nas za Kaczyńskim niedlugo

admin

Jarek

Ja osobiście  już płacze jako mniejsze zlo ... 8)

admin

Problem nie w dopłatach, a w "długości i obwodzie marchewki", albo w "krzywiźnie bananka".  8)
Komisarze unijni zarżną europejskie rolnictwo jak się nic nie zmieni.   :(

Jarek

Bo rządy Unii  prztakuja , politycy są przekupni ...  Kaczyński stawiał się szukał wsparcia w Trumpie -  szkoda ze Trumpa też idiote zrobili  no ale jest jak jest Ważne że ARD tak wysoka  frekwencję sw Polsce zrobiła Super wynik  manipulacj medialnej ..

admin

Wczoraj Trumpa pochwaliłem, ze WHO i brak hamerykańskich wojen - tylko nie pamiętam w którym "wywiadzie".  8)

renia

Znajdziemy to... :D :lol:

Jarek

Ja pisałem na początku pandemii że demokraci wojny zaczynają a republikanie je kończą Nie tylko,  czy to zmowa, czy jeszcze zdrowy naturalny  duch czlowieka

Jarek

Cytat: renia w 2024-01-12, 10:43:32
Znajdziemy to... :D :lol:
Moje też poproszę  :lol:
Ale ze bylem przed pandemiaza unia i wysmiewalem taboret Kaczyńskiego nie musisz szukać Pezyznaje się ?