Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

W 2025r. będzie "pandemia", to zaraz populacja się zmniejszy...  :?
Ale coś jest "w powietrzu", bo dużo ludzi teraz choruje "na gardło" - coś jakby krup się na szerszą skalę pojawił, ale nie interesują się zbytnio tematem.

admin

renia

Unia niemiecka $$

Jarek

Niemowi się wszystko opłaca ...

renia

U nas teraz jest szwagier z Hamburga i nic nie da na Niemców powiedzieć. Oni są naj...cud, miód i orzeszki...
A na większe zakupy przyjeżdża do Polski... 8) :lol:

Blackend

Czuje siłę euro względem złotówki. ;)

Jarek

:lol:
Lepiej niż Niemcy - w pracy nawet  rodowici patrioci narzekają  :lol:

Blackend

To muszą do Polski na zakupy przyjechać, zaraz się lepiej poczują. ;)

Jarek

Na zielony komunizm narzekają, i obawiaja sie przyszłości...

Blackend

Serio, nie są przekonani, że zmiany klimatu, to wynik działania człowieka?  ;)
Jakieś to mało niemieckie, na ukrytą opcję słowiańską, a bardziej sarmacką mi to wygląda. ;)

admin

Napisałbym coś kontrowersyjnego, ale nie chcę podgrzewać atmosfery... ;)  :lol:

Jarek

AfD ma w tym kraju bardzo duże poparcie  a tym samym,  ARD - ZDF pomniejszyło zasięgi o połowę- ludzie się budzą W czasie pandemii byłem zaskoczny całkowitym brakiem świadomości tego narodu, ale wtedy AfD miała 7% a nie 25%

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-24, 19:53:03
Napisałbym coś kontrowersyjnego, ale nie chcę podgrzewać atmosfery... ;)  :lol:
E tam... Dawaj jak masz cos ciekawego:lol:

admin

Życzę AfD jak najlepiej, choć ponoć były enerdówek to dla nich "środkowa Rzesza"... ;)

Jarek

Nie słyszałem takiego stwierdzenia Wiem że wschód to dalej OSIS - drugi sort...

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-24, 20:01:50
Życzę AfD jak najlepiej, choć ponoć były enerdówek to dla nich "środkowa Rzesza"... ;)

Ja Konfederacj - jedyna partia która broni ludzi przed calkowitym oglupieniem Tusowskim

Jarek

Dojście AfD do władzy, z pewnością przyczyniłoby  się do weryfikacji opłacalności polskich kopalń, bo rynek by zeryfikiowal, a nie interesy agent reprezentowane  przez niemieckie rządy o wielu lat... 8)