Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

O optymalnych: sekta

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2016-07-19, 20:17:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Skutki namolnego nawracania  :lol:

administ

Ale jak się czyta niektórych nawiedzeńców, co gorzej jak taliby wiarą w Allaha, chcą "tłuszczową dietą" każdego uszczęśliwić - to przepraszam - co to jest?   :shock:
A na dyskusję z fanatykami, szczególnie religijnymi szkoda czasu jest.   :?

administ

Cytat: Jarek w 2016-07-19, 20:22:40
Skutki namolnego nawracania  :lol:

A bo ci od "dobrej nowiny", czy "chleba z winem" też wszystkich chcą uszczęśliwić, jak Prorok od Allaha nakazał, za czterdzieści dziweic... ;)

administ

Cytat: Teresa Stachurska w 2016-07-19, 20:17:51
http://www.stachurska.eu/?p=19543

A do tego ten Tekieli to pisał z dekadę temu, więc nie trzeba tego było ruszać i wyciągać na wierzch, bo może zacząć cuchnąć od nowa!  :?
Ale jakby co, to Doktor go serdecznie pozdrawia i wszelkiej pomyślności w nieustającej walce ze złem życzy...  8)

Diogenes z Synopy

CytatNie ma badań przeprowadzonych według przyjętych w nauce zasad, w oparciu o duże liczby badanych osób, poddane międzynarodowej kontroli i fachowej analizie statystycznej, że dieta „optymalna” może być uznana za właściwą

Zięba mówił, że podobno już zalecają ( WHO  :roll: ? )  10 x WiO   :shock: :shock:  bo warzywa i owoce mają za mało minerałów. I trza dużo więcej z tego powodu ich spożyć. Smacznego.  
;-)

administ

I bardzo dobrze, nie trzeba przeszkadzać.  :D

Jarek

Jarek

Anulka177

CytatDochodzi do rozpadu rodzin na tle sprzeczności związanych z podawaniem kilkuletnim dzieciom wyłącznie dużych ilości smalcu, wieprzowiny i 4 jajek dziennie.
:lol: :lol: :lol:

anakin

Tam w tytule po slowie "sekta" dopisalbym jeszcze "pisowcow". ;)

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2016-07-19, 20:35:40
Cytat: Teresa Stachurska w 2016-07-19, 20:17:51
http://www.stachurska.eu/?p=19543

A do tego ten Tekieli to pisał z dekadę temu, więc nie trzeba tego było ruszać i wyciągać na wierzch, bo może zacząć cuchnąć od nowa!  :?
Ale jakby co, to Doktor go serdecznie pozdrawia i wszelkiej pomyślności w nieustającej walce ze złem życzy...  8)

Nie mogłam wiedzieć, daty tam nie znalazłam.

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-07-19, 20:56:47
CytatDochodzi do rozpadu rodzin na tle sprzeczności związanych z podawaniem kilkuletnim dzieciom wyłącznie dużych ilości smalcu, wieprzowiny i 4 jajek dziennie.
:lol: :lol: :lol:
Trzeba wiedzieć jak podawać ,to i rozpadu nie będzie  8)

administ

Cytat: Teresa Stachurska w 2016-07-19, 20:57:52
Nie mogłam wiedzieć, daty tam nie znalazłam.

W każdym razie ta reklama Diety Optymalnej została wydana w 2012r., a mnie się zdawało, że to wcześniej było.  8)

Zyon

Tekieli to wyjatkowy dekiel, wiec nie ma sie kim przejmowac.
CytatKiedy tworzyłem „bruLion”, nie nosiłem bielizny, a o moją duszę walczył demon.
Przypominam: http://www.fronda.pl/a/robert-tekieli-brulion-to-wiecej-niz-bunt,43148.html
Work Buy Consume Die

administ

Jasne, ale znając życie, to u Teresy skomentuje parę zagorzałych osób i może się zacząć niepotrzebna pyskówka fanatyków, na konto Doktora niestety.  :?

Jarek

Cytat: anakin w 2016-07-19, 20:56:52
Tam w tytule po slowie "sekta" dopisalbym jeszcze "pisowcow". ;)
A oni tez na ŻO ??? :shock:

administ