Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Woda utleniona i ocet jabłkowy?

Zaczęty przez ernastallegro, 2017-01-06, 16:47:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

ernastallegro

Witam!
Pewna osoba która żywi sie optymalnie poleciła mi:
-rano po przebudzeniu pic szklankę wody z 3 kroplami wody utlenionej
-przed każdym posiłkiem pić szklane wody z 2 łyżeczkami octu jabłkowego

Co to tym sadzicie?

Jarek

Cytat: ernastallegro w 2017-01-06, 16:47:46
Witam!

Co to tym sadzicie?

Jarek

oldboy

Maniek

administ

A dlaczego żadnej innej suplementacji? :roll: ;)
Bo asortyment jest spory jakby co.

Jarek

Może trzy krople wody i trzy piwa to rozumiem :lol: Ale dwie łyżki octu?

grenis

Cytat: ernastallegro w 2017-01-06, 16:47:46
Witam!

Co to tym sadzicie?

Slabe.
Ja na czczo pije szklanke wody utlenionej z 3ma kroplami wody, a przed posilkiem szklanka octu bez popychacza  8)

TOK

forum przepełnione sarkazmem jak zwykle ;)

weź sobie sprawdź ernest jak to na Ciebie podziała i jak się będziesz czuł po czymś takim, o ile oczywiście wiesz po co tak robić. nie znam się na temacie więc Ci nie będę dawał rad - ale wiem, że "Pewna Osoba" nie zawsze jest wiarygodna ;)

renia

Zdradzisz, kto jest tą "Pewną Osobą"? :roll:

administ

:lol:
Ale po co Reniu Ci to wiedzieć?  :shock:

renia

"Babska ciekawość", ale jak się nie dowiem, to i tak zasnę... 8) :lol:

administ

administ

Cytat: TOK w 2017-01-06, 18:10:45
forum przepełnione sarkazmem jak zwykle ;)

Wiesz, tak się składa, że dość dobrze znam teksty Kwaśniewskiego i raczej nigdzie nie wyczytałem, aby Doktor gdziekolwiek w swych zaleceniach proponował wprowadzanie rodnika tlenowego przez przełyk do organizmu, ani też wprowadzania octanu tą samą metodą, no chyba, że nie znam wszystkich dzieł Kwaśniewskiego!  :?
Młodszy Kwaśniewski kiedyś tekst o occie napisał, podając za Mateuszem, że jakiś napoił jednego ukrzyżowanego octem przedłużając mu mękę, więc nie mam pewności czy dobrze uczynił... ;)

TOK

pisząc o sarkazmie miałem na myśli konkretnie szklankę octu bez popychacza (wyobraziłem to sobie :D).

nie pretenduję do bycia znawcą tekstów doktora, ale też nigdzie nie słyszałem o piciu wody utlenionej, czy tam octu i to jeszcze na czczo :P

znam co prawda człowieka, który myje zęby wodą utlenioną z sodą oczyszczoną ale to nie jest picie ;)
znałem też jednego "pana kierownika" na osiedlu, który mył psa octem, więc z daleka można było wyczuć, że się zbliżają.

kończąc myśl jestem sceptyczny do takich dziwnych teorii - testowanie na sobie ŻO jest już wystarczająco hardcorowe ;)

Radomiak

A tu się muszę odezwać po swojemu. Dlaczego powrót do normalności, także i na stole ma być "hardcorowy"? Takie czasy???...  :lol:

administ

Woda utleniona i ocet nie są złe, a nawet są super, jak się je stosuje zgodnie z przeznaczeniem.  8)

Anulka177

I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe  :D

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2017-01-07, 17:15:47
I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe  :D
A jak to działa ?  :lol:

Radomiak

Cytat: Jarek w 2017-01-07, 18:16:51
Cytat: Anulka177 w 2017-01-07, 17:15:47
A jak to działa ?  :lol:

Jakoś tam pewmie działa, ja to tam wolę mydło. :lol: