Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Punkt konsultacyjny diety dr Jana Kwaśniewskiego w Gdańsku

Zaczęty przez Daniel, 2017-02-28, 08:48:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A smalec z jakiego stworzenia? :roll:
Z bobra to nawet może bym się skusił z ciekawości, bo nigdy nie jadłem... ;)
Bo z bobra smalec, to najzdrowszy smalec, ale pod warunkiem, że bobry na olchach żerują.
To za Foroneusem, jakby co, więc nie mam pewności, czy prawda.  :?

Blackend

No proszę, niewinne spotkanie i zaraz fajna ciekawostka. ;)  :D

Blackend

Cytat: Anulka177 w 2017-04-25, 16:22:53
Zapraszam na kawę ze smalcem, gdybyś tu zawitał  8)

Dzięki, jak zatęsknię za smalcem, to wiem gdzie jechać. ;)

renia

Cytat: admin w 2017-04-25, 17:06:34
Bo z bobra smalec, to najzdrowszy smalec, ale pod warunkiem, że bobry na olchach żerują.

Ponoć z bobra zupa dobra... 8) :lol:
Ale z wieprza jeszcze lepsza... 8)

Blackend

Anulka177

Cytat: admin w 2017-04-25, 17:06:34
Ale jakiego bobra dokładnie masz na myśli? Bo może ja o innym myślę...  :roll:

Anulka177

Cytat: Blackend w 2017-04-25, 17:31:46
Cytat: Anulka177 w 2017-04-25, 16:22:53
Zapraszam na kawę ze smalcem, gdybyś tu zawitał  8)

Dzięki, jak zatęsknię za smalcem, to wiem gdzie jechać. ;)
Możesz nawet wybierać gęsi czy wieprzowy (co do bobra to się jeszcze z adminem nie dogadałam)  8) :lol:

Blackend

Jeszcze jest zdrowy i dobry niedźwiedzi, ale to podaję za Maćko, więc pewności nie mam. ;)

administ

Jasne, ważne aby w paszy karotenów nie było, bo słonina jest żółta, a i dieta powinna być stabilna z miesiąc przed ubojem, aby splitu nie było, bo nieestetycznie wygląda.  8)

renia

Jakieś dziwne rzeczy piszecie i to wszystko się dzieje w Punkcie konsultacyjnym w Gdańsku? :shock: 8) :lol:

Blackend

renia

To pojadę tam 14 maja. Pewnie jakieś nowinki też przywiozę... :D :wink:

Blackend

Daniel

Przypominam o spotkaniu Optymalnych, które odbędzie się w dniu 14 maja 2017 r. o godz. 16:00 w lokali Unii Ziemi w sąsiedztwie bloku przy ul. Sychty 5 (alejka pomiędzy ul. Sychty, a Karłowicza). Można dojechać tramwajem do przystanku Zamenhofa lub SKM-ką do stacji Gdańsk Zaspa lub PKM-ką do stacji Gdańsk Strzyża. Na alejce miejsc parkingowych nie ma, chyba, że zaparkuje się gdzieś na sąsiedniej ulicy. Alejka jest jednokierunkowa z wjazdem od strony ul. Chrzanowskiego.

Celem spotkania jest wymiana doświadczeń w stosowaniu diety dr Jana Kwaśniewskiego. Zapraszam też optymalnych z Wejherowa, bo na ostatnią niedzielę miesiąca zaplanowane jest spotkanie w Ostrzycach, na które wybieram się.

Oferuję darmową kawę albo herbatę. Ciasta nie będzie, chyba że ktoś przyniesie. Talerzyki i łyżeczki są.

renia

Chyba dopiero w Ostrzycach się konkretnie umówimy i zajedziemy do Ciebie w czerwcu. Ale może i teraz ktoś z naszej grupy się do Gdańska na to Spotkanie wybiera, nic na ten temat nie wiem... :roll:

Daniel

Cytat: renia w 2017-05-09, 09:30:55
Chyba dopiero w Ostrzycach się konkretnie umówimy i zajedziemy do Ciebie w czerwcu. Ale może i teraz ktoś z naszej grupy się do Gdańska na to Spotkanie wybiera, nic na ten temat nie wiem... :roll:
Bez obaw. Z nikim nie rozmawiałem.