Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Magdalena Rauk szuka gości przed kamery

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2017-03-15, 20:20:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Oj tam, oj tam, urok osobisty Renii załatwiłby sprawę. ;)  8)

administ

Ale Renia będzie mieć stresa, szkoda zdrowia... ;)

Blackend

administ

Do tego zaraz Forum mogłoby się mulić ze zbytniego obciążenia...  :? ;)

Blackend

Ale zaraz by się znaleźli ozdrowieni filantropii, więc spoko. ;)

renia

Cytat: Blackend w 2017-03-15, 20:45:06
Ile osób mogłoby się dowiedzieć i wyleczyć, niepowtarzalna okazja...  8)

Nie mam "parcia na szkło"... 8) Na Teresy blogu dosyć w tym temacie "walczyłam". Kogo temat dotyczy może poczytać i ewentualnie wypróbować na sobie. Nie chcę tłumaczyć ludziom, którzy nie chcą zrozumieć, albo "wiedzą" lepiej...

renia

Cytat: admin w 2017-03-15, 21:05:23
Ale Renia będzie mieć stresa, szkoda zdrowia... ;)

I to jest najlepszy argument na "nie"... :D

administ

Mam we Włocławku znajomą osobę chorą na Hashimoto, którą widuję dość często "w boleściach".   :(
Nawet do głowy mi nie przyszło, aby zaproponować jej to "nieszczęście" bycia zdrowym...  8)
Bo ludzie uwielbiają chorować.  :?

renia

"Moja" dentystka też choruje na Hashimoto. Mówiłam jej o sobie i o DO. Ale ona nie lubi tłuszczu... :? 8)
Mówiła, że jej mąż prędzej by się na to zdecydował, bo lubi golonkę... 8) :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-03-15, 20:39:59
A dajcie mi spokój... :? 8) :lol:
Ale Reniu, my tylko dla Twojego dobra, bo my tez lubimy pomagać :lol:

administ

:lol:
Widzę, że ten stary psychopata, (bardzo się przepraszam, że muszę być publicznie aż tak dosadny) co wszędzie widzi "Edyty" przeniósł się na dobre do Teresy z "dobrych dzieci"....  :lol:
No to Teresa ma prawie komplet opty-świrów internetowych,  z pozdrowieniami od "złego owocu" i "Edytą" w jednym...  8)

Zyon

O'cholera no rzeczywiscie tam odchodzi fajny kabaret  :lol: "Ludzie nie-optymalni maja trudności ze zrozumieniem tej diety"
Jeszcze tylko coolesia tam zaprosic trzeba by  :lol: :lol:

CytatWacław sprzeniewierzył się diecie.Popełnił błąd żywieniowy.
No ladny optymsalny co robi skoki w bok  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: admin w 2017-03-16, 08:01:03
Widzę, że ten stary psychopata, (bardzo się przepraszam, że muszę być publicznie aż tak dosadny) co wszędzie widzi "Edyty" przeniósł się na dobre do Teresy z "dobrych dzieci"....  :lol:
No to Teresa ma prawie komplet opty-świrów internetowych,  z pozdrowieniami od "złego owocu" i "Edytą" w jednym...  8)
Aż zajrzałam do Teresy. :lol: :lol: :lol:
Oj, bo zdechnę. Ten Kangur to człowiek chory psychicznie. Ma jakąś obsesje. :shock: :shock:

renia

Cytat: Zyon w 2017-03-16, 09:50:21
O'cholera no rzeczywiscie tam odchodzi fajny kabaret  :lol: "Ludzie nie-optymalni maja trudności ze zrozumieniem tej diety"
Jeszcze tylko coolesia tam zaprosic trzeba by  :lol: :lol:

CytatWacław sprzeniewierzył się diecie.Popełnił błąd żywieniowy.
No ladny optymsalny co robi skoki w bok  :lol: :lol:

Teresa jest zbyt tolerancyjna, to ma... :? 8) Ja na tym blogu przez takich trolli, (często korzystających z jednego komputera a piszących jako niezależne osoby), sporo nerwów straciłam. 8) :lol: Nie warto im nic udowadniać... 8) :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2017-03-16, 18:57:32
Cytat: admin w 2017-03-16, 08:01:03
Aż zajrzałam do Teresy. :lol: :lol: :lol:
Oj, bo zdechnę. Ten Kangur to człowiek chory psychicznie. Ma jakąś obsesje. :shock: :shock:

Ja też "byłam Edytą"... :? :lol:

Dasna

Wszyscy jesteśmy Edytami. :lol: :lol:
Ale ten Kangur to się w niej podkochiwał chyba? I zrobił z niej legendę  :shock:

A ta Edyta to tez była niezrównoważona psychicznie czy co, że tak ja wspominają? :roll:

Dasna

Oj , bo zdechnę  :lol:
Sorry , ale nie mogę się oprzeć, żeby tego Kangura nie zacytować " Edyta ma tam stały etat, a, syn też to robi trolując na innych forach. Kilka lat temu w wyborach do Europarlamentu Optymalni mu podziękowali." :lol: :lol:

Ooo, to największym trollem okazuje się Admin?  :shock: :shock: :lol: :lol:
No, ten Kangur wszystkich zdemaskuje  :lol: :lol:
Ale jaja. :lol:

Dasna

:lol: :lol: :lol:A Gavroche to Agatka.  Oj, ludzie trzymajcie mnie.

Gavroche tę piosenkę dedykuje Tobie.

https://www.youtube.com/watch?v=JWiyR-qXDbk
:lol: :lol: