Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Dr Jaśkowski o Doktorze Kwaśniewskim

Zaczęty przez renia, 2018-11-19, 10:10:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Cytat: madre w 2018-12-18, 10:09:13
Usiłuję odwrotnie zrozumieć

- Uśmiechnąłem się od ucha do ucha.
- A ja odwrotnie.

:wink:

madre

Cytat: admin w 2018-12-18, 08:09:27
Brawo!  :D
45tys. nakładu w dzisiejszych czasach - oby z 5tys. zwrotów mieli a nie odwrotnie:D
Usiłuję odwrotnie zrozumieć, ale nie daję rady. Pomożecie?
Ale życzę dobrze redakcji miesięcznika. Aleeeeee czy zdoła zaszczepić wśród czytelników brak miłości do szczepień i miłość do supli?
Cytat: vvv w 2018-12-18, 20:23:58
Usiłuję odwrotnie zrozumieć ..............................................................................

- Uśmiechnąłem się od ucha do ucha.
- A ja odwrotnie.

:wink:
:lol:
To gratuluję samopoczucia. Miło mi, że dzban wodę nosi ( żarcik  :lol: ). Ja odstępuję od usilnych starań. Przyjmuję z pokorą, że jest to dla mnie niepojęte.  8)

administ

Pokombinuj jeszcze, a jak nic z tego nie wyjdzie, to rozpiszę na czynniki pierwsze.  :lol: :lol: :lol:

renia

To by mogło być zadaniem maturalnym z matematyki... :lol: :wink:

administ

Najwyraźniej.   :(
Oby tylko się nauczyciele nie pochorowali na matury, bo Mati chyba po 2tys. dołoży każdemu nauczycielowi, aby jeszcze bardziej zdał sobie sprawę jaki nieszczęśliwy i ile mu do szczęścia brakuje.  8)

vvv

Cytat: renia w 2018-12-19, 08:05:19

Teraz zadania maturalne z matematyki to "Pokoloruj większą połowę słonia, a nie odwrotnie."

:mrgreen: :wink:

administ

Cytat: admin w 2018-12-19, 08:21:04
Oby tylko się nauczyciele nie pochorowali na matury, bo Mati chyba po 2tys. dołoży każdemu nauczycielowi, aby jeszcze bardziej zdał sobie sprawę jaki nieszczęśliwy i ile mu do szczęścia brakuje.  8)

Nie wiem, czy nie wyraźniej napisać, kto sobie zda sprawę Mati, czy nauczyciel? :roll:

renia

Cytat: vvv w 2018-12-19, 08:32:22
Cytat: renia w 2018-12-19, 08:05:19

Teraz zadania maturalne z matematyki to "Pokoloruj większą połowę słonia, a nie odwrotnie."

:mrgreen: :wink:

renia

Cytat: admin w 2018-12-19, 08:40:23
Cytat: admin w 2018-12-19, 08:21:04

Nie wiem, czy nie wyraźniej napisać, kto sobie zda sprawę Mati, czy nauczyciel? :roll:

Wiadomo, że nauczy ciele... :lol:

madre

Cytat
Pokombinuj jeszcze, a jak nic z tego nie wyjdzie, to rozpiszę na czynniki pierwsze.  :lol: :lol: :lol:
Kombinuję, przywołuję w myślach roszadę szachową, wymianę poko na pis i odwrotnie, ale nadal nie wychodzi mi, że można z 5 tys.nakładu uzyskać 45 tys zwrotów. Nie daję rady, poddaję się. Nie warto pochylać się nad moją ułomnością umysłową.  :lol:

administ

Brawo, fantastycznie zrozumiałe.  8)

Radomiak

Cytat: admin w 2018-12-19, 09:00:20
Brawo, fantastycznie zrozumiałe.  8)

:shock: :lol:
----------------------------------
Tak miało być! :roll:

Radomiak

Chociaż raz, inna rzecz, że sam mam z tym problem.... :roll: :wink:

administ

Blackend

Ale o co się rozchodzi, jajka zdrożeją czy jak? ;)

Radomiak

Po mojemu o bezwzględną dosłowność w odczycie. :roll: