Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Dieta optymalna leczy raka !

Zaczęty przez Don Kichot, 2006-06-29, 15:46:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Doktor Kwaśniewski też tak mówi, aby nie namawiać. Ale w ciężkich przypadkach poinformować można (według mnie należy nawet). Niektórym to życie uratowało...Znam "przypadek" wyleczenia z beznadziej, według lekarzy konwencjonalnych, sytuacji ośmioletniego chłopca (choroba Leśniowskiego-Crohna). Dzięki temu, że ktoś jego rodzicom powiedział, żeby spróbowali Diety Optymalnej, chłopiec wyzdrowiał. :D A scenariusz lekarzy był czarny... :?
Pisałam o tym chyba nie raz... 8)

Blackend

Oczywiście, że poinformować można i jak najbardziej zaoferować książkę do przeczytania.  8)
Dlatego jak tylko ktoś mnie zapyta czy nie wiem gdzie potrzebują do pracy, lub jest jakiś wakat w etacie, to zawsze pomogę, ale to nie jest powód abym Tobie zabierał i dawał komuś innemu na przelew, oczywiście pobierając za to sowitą prowizję.   8)

Blackend

Konsekwencją tego co piszę są przymusowe szczepienia - zaczyna się niewinnie, a kończy fanatyzmem i przeświadczeniem, że wie się lepiej od innych.  8)
Dotyczy to też fanatyków opty, którzy naraz posiedli "wiedzę", bo mają inną (w domyśle lepszą) czynność umysłu.  :lol:

vvv

Cytat: Blackend w 2018-12-10, 18:09:11
tak gonię kartofla i całą tą wesołą ferajnę za uszczęśliwianie ludzi na siłę

No nie wiem, po 500+ to jednak trzeba złożyć podanie - czyli nic na siłłę.

Z drugiej strony wielka masa co się sama siebie samą unieszczęśliwia od samego patrzenia,

że mogli dać mi mi mi mi (nie_zabrać),
a dali mu mu mu jemu(nie_zabrali),

Ale to oczywiście w trosce o dobro wspólne.

8) :wink:

vvv

Cytat: Blackend w 2018-12-10, 20:05:49
posiedli "wiedzę"

Oficjalnie można się zwrócić do uznanych autorytetów w danej dziedzinie,
a nieoficjalnie można sobie wygoołać jakie działania przynoszą jakie efekty,
zasadniczo "wszystko już było".

Przykładowo, jak pięknie Chiny wyrosły z komunizmem,
a jak pięknie USA są kontrowersyjne z kapitalizmem.

:shock: :wink:

Blackend

W dzisiejszych czasach pojęcia lewica, prawica już się zdewaluowały.  8)
W hamburgerowni na lewice mówi się liberałowie, a w Polsce na PiS mówi się prawica.  :lol:

Blackend

Cytat: vvv w 2018-12-10, 20:08:56
Ale to oczywiście w trosce o dobro wspólne.

8) :wink:

W tym sęk, że sami za to płacą, a że od razu nie czują... 8)
Pisałem tu już przykład z moim kumplem i napiszę jeszcze raz, bo jest bardzo dobry:
Odwiedził mnie swoim nowym samochodem i pytam się:
- zadowolony jesteś z tego auta?
- jeszcze tak, bo pierwszą ratę płacę w przyszłym miesiącu.  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-12-10, 20:05:49
Konsekwencją tego co piszę są przymusowe szczepienia - zaczyna się niewinnie, a kończy fanatyzmem i przeświadczeniem, że wie się lepiej od innych.  8)
Dotyczy to też fanatyków opty, którzy naraz posiedli "wiedzę", bo mają inną (w domyśle lepszą) czynność umysłu.  :lol:
:lol: :lol:

admin

Jarek

renia

Cytat: admin w 2022-06-28, 13:24:42
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/bije-rekordy-popularno%C5%9Bci-hamuje-rozw%C3%B3j-raka-jelita-grubego/ar-AAYV7Bk?ocid=msedgntp&cvid=0540581e54d8447dbb2120c2ec6cf321 - ciekawe kiedy "odkryją", że leczy wszystkie "choroby cywilizacyjne" i przewlekłe...  :lol:  8)
Cóż za wspaniałe doniesienie naukowe!

Ciekawe jak długo jeszcze będą tę "Amerykę" odkrywać... :roll: :?

Jarek

Zaostrzyć dotychczasowe procedury medyczne, potrafią w miesiąc  8)

admin

Nie ważne jak długo będą odkrywać - najważniejsze, że wreszcie odkryją, ale o Doktorze nie bedzie ani słowa, bo to nowe odkrycie będzie!  :lol:

Jarek

Predzej wszystkich oknebluja, niż po rozum  8)

admin

Biedne myszy - jako gryzonie są niekompletnie przygotowane na takie dawki tłuszczu, to już lepiej na świniach - też mają lipazę ślinową.  8)

renia

Cytat: admin w 2022-06-28, 18:09:51
Nie ważne jak długo będą odkrywać - najważniejsze, że wreszcie odkryją, ale o Doktorze nie bedzie ani słowa, bo to nowe odkrycie będzie!  :lol:

Tak właśnie myślałam, że kombinują przejąć na siebie, albo swoich ludzi, autorstwo Diety Optymalnej. Najlepiej brzmi "amerykańscy naukowcy" nikt ich nigdy nie widział, ale wszystko oni odkrywają. :lol: Nawet własną ignorancję... ;-)

Jarek

admin

renia

(https://i1.memy.pl/obrazki/04901032715_amerykanscy_naukowcy_odkryli.jpg)