Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Tłuszcz dalej szkodliwy?

Zaczęty przez Octaver, 2019-03-14, 19:08:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ale może od tego tłuszczu dostać miażdżycę... :? 8)

madre

Może. Ważna jest zasada: "jak smarujesz tak jedziesz" i jakość warstwy podkładu smalcowania.
Może być też, że sekret tkwi też nie w grubości tylko cienkości pajdy chleba lub innego wypieku pszennego.
Możliwe też, że tajemnica "miażdżenia" tkwi nie w cienkości pszennego komunikantu, opłatka albo macy, tylko w grubości smalcowania jego.
Z kolei grubość/cienkość krojenia i smarowania może zależeć od stanu naostrzenia noża.
A ponoć jaki nóż taki właściciel.
8) :lol:


renia

A powinien być komplet: "jaki nóż, taki widelec"... 8) :lol:

madre

A nuż, widelec komplet: nóż i widelec są niekompatybilne. Jak żryć panie premierze?
:lol:

renia

Jeszcze chochli brakuje do kompletu... 8) :wink:

Anulka177

Cytat: renia w 2019-06-16, 12:19:52
Ale może od tego tłuszczu dostać miażdżycę... :? 8)
Może, jak da za mało....