Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Spotkanie w Ciechocinku - 14 września 2019 r.

Zaczęty przez admin, 2019-07-09, 17:05:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Do dziś trzeba złożyć podanie o "tańszy prąd", bo jak nie, to...  :lol:
Communismus drodzy towarzysze z pisowską twarzą  :(

renia

Do 24-tej, albo listownie i data stempla pocztowego się liczy... 8) :lol:

Blackend

I o to właśnie chodzi, ludzie lubią "stąd dotąd", a nie samodzielność i niestety odpowiedzialność.  8)

renia

Ale po co my o tym rozmawiamy w Ciechocinku? :shock: :lol:

madre

Bo "Dobra Zmiana"
się zapowiada
na "Wojska Polskiego"
w bastionie Kurskiego.
8)  :lol:

admin

admin

A podanie o tańsze jajka i podanie o tańsze masło to gdzie i do kiedy składać? :roll: ;)

admin

renia

admin

madre

Cytat: renia w 2019-07-29, 16:53:29
Nie wiadomo i w tym sęk... :?
Yes, sir... 8) :lol:
Bo sęki skrywają Tajemnice Zdrowego Żywienia.
A czy tą panią europosłankę obecnie przypadkiem nie przytulano w czasie konferencji doradców ŻO pod Słupcą już w 2012?

https://katowice.gosc.pl/doc/1804877.Znajdzmy-ten-drastyczny-blad

Może zaprezentowane zostaną osiągnięcia Parlamentarnego Zespołu.................... ?  :lol: :lol: :lol:

admin

Jakoś mnie nie zaprosili na o spotkanie (a może i zaprosili - nie pamiętam), a miało być tak pięknie!  :shock: ;)  :lol:
Dałem wytyczne, których nie spełniono.  :(
Ale jak kto ma "tajemnice zdrowego żywienia", to przepraszam - nie dla mnie.  :lol:

Jarek

Cytat: madre w 2019-07-30, 09:04:52
Cytat: renia w 2019-07-29, 16:53:29
Nie wiadomo i w tym sęk... :?
Yes, sir... 8) :lol:
Bo sęki skrywają Tajemnice Zdrowego Żywienia.
A czy tą panią europosłankę obecnie przypadkiem nie przytulano w czasie konferencji doradców ŻO pod Słupcą już w 2012?

https://katowice.gosc.pl/doc/1804877.Znajdzmy-ten-drastyczny-blad

Może zaprezentowane zostaną osiągnięcia Parlamentarnego Zespołu.................... ?  :lol: :lol: :lol:

Było widać słabych optymalnych, podlizujących się posłance. 8) Dobrze że jeden miał głowę na karku i nie dał się na kiwkę. A potem to był porządny kop w tyłek. Podobała mi się na tamten czas ta zagrywka. :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2019-07-30, 09:10:11
Jakoś mnie nie zaprosili na o spotkanie (a może i zaprosili - nie pamiętam), a miało być tak pięknie!  :shock: ;)  :lol:
Dałem wytyczne, których nie spełniono.  :(
Ale jak kto ma "tajemnice zdrowego żywienia", to przepraszam - nie dla mnie.  :lol:

:lol: :wink:

admin

Zespół parlamentarny miał być od wdrożenia Diety Optymalnej Doktora Kwaśniewskiego, a nie od jakiegoś "program zdrowego żywienia".  8)

Jarek

Oczywiście. Tylko że niektórym wizja latania rządowymi samolotami się ukazała, dlatego byli w każdej kwestii na tak.  8)

admin

Muszę napisać wyraźnie, po lekturze dzisiejszych maili do mnie - o czym już mówiłem zainteresowanym - nie przewiduję w tym dniu być w Ciechocinku.
Aby nie było niedomówień, że wcześniej nie było na ten temat nic mówione. 

kelin211

Jak to wdrozyc wgl przez parlamanet zywienie dla ludzi przeciez to komunizm czy cos w tym stylu.  Rozumiem zachecac ale nie zmuszac chociaz rozumiem ze w dzisiejszym sytemie by sie to moglo przyjac. Oj to spotkanie to juz nie bedzie to  8)  :(